Kvido27 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Dneska jsem vyjel autem z garáže a maxidot mi začal hlásit poruchu postupně všech žárovek co v autě jsou, od obrysovek až po hlavní světla. Všechny světla svítěj jen blinkry zablikaj třikrát a pak už jen svítěj a kontrolka bliká asi dvakrát rychleji než obvykle. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Obávam sa, že to bude chcieť diagnostiku. To na závadu žiarovky nevyzerá. Ale môžeš skúsiť na pár minút odpojiť akumulátor, či sa to nezresetuje a nebude to zase fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Takže dneska jsem se chystal do servisu na diagnostiku a najednou všechno funguje jak má. Jsem rád že je nová oktávka samoopravná ale pořád ve mě hlodá červíček že asi nebude všechno v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodiak Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 ahoj,bude to chciet flash RJ palubnej siete BCM jednotky nasteva servisu ta neminie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Ahojte, mne sa stalo to isté. Mám OIIFL. Maxi-dot nedávno nahlásil poruchu žiarovky. Zastavil som, a na Maxi-dote postupne nahlásilo skontrolujte žiarovky a vypísalo všetky aké len na aute existujú. Smerovky mi zostali svietiť, ako na amerických autách. Vypol som zapalovanie, opäť zapol, a už všetko fungovalo. Takže servis som nestihol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Stalo se mi to také před cca měsícem. Zamknul jsem auto a po návratu za hodinu už vše zase fungovalo jak má. Od té doby se to neopakovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 6. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Za cca 800 km mě čeká garančka, tak to tam nechám zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 17. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Tak dneska mi v servise flashli BCM, prý to už bude v pořádku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.