Přejít na obsah

Endy1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Endy1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Endy1

    Autobaterie

    PO dlouhé době přidám také svůj příspěvek. Koupil jsem měřák do zapalovače a sledoval naměřené údaje. Napětí 14,3 - 14,4V po celou dobu od startu (při jízdě, brždění motorem, volnoběh, při zapnutém i vypnutém vyhřívání sedadel, nebo světel). Auto má vypnutý SS a upravenou rekuperaci od Ferdy. Kterému tímto děkuji. Dále jsem zkusil měřit napětí v zapalovači a přímo na autobaterii, rozdíl je cca 0,3V. Pravděpodobně zaviněno délkou vedení a přechodovými odpory.
  2. Ahoj,

    mám O3fl 2 měsíce starou motor 2.0 TDI. Bylo by možné deaktivovat star stop? Jsem z Netolic není problém přijet takřka kdykoliv. Dík Jirka 720 525 594

  3. Včera jsem ho vyměnil po 20 000Km. Byl pěkně černej.
  4. Když jsem měl Escorta tak jsem měnil filtr po 20000 km a vždy po výměně bylo znát, že auto jede svižněji. Na vlastní oči jsem viděl jak se filtr dokáže ucpat a podtlak ho celej zdeformoval. Takže tomuto tvrzení nevěřím.
  5. Stalo se mi to také před cca měsícem. Zamknul jsem auto a po návratu za hodinu už vše zase fungovalo jak má. Od té doby se to neopakovalo.
  6. Viděl už někdo zobrazení nadmořské výšky? Já ještě ne.
  7. [Mačkni jak jsou nalevo ty tři tlačítka to spodní. Myslím že je na něm MUTE. Rádio umlčí, MP3 pauzne.
  8. Mám i přední snzory, takže to nemůže jít ze dvou stran, ale ze čtyř. Když couvám do úzkého prostoru, tak je to jako na kolotoči. A navíc při aktivaci to ztlumí rádio. (Amundsen).
  9. Jde to z repráků, a tóny jdou změnit na MAXI DOTU. Nekecám
  10. Je to origo, a jde to z repráků rádia.
  11. Nemyslel, opravdu zkratovaný kabel k zadnímu repru a odpojilo to park. asistent. Mám FL senzory vpředu i vzadu. Při couvání uzoučkým prostorem (např. do garáže) pípají reproduktory střídavě podle vzdálenosti od překážky. Takže teoreticky s autem může couvat i slepej. K tomu se to na navigaci zobrazuje i graficky. Podle mne když nejde jeden reprák, tak to nemůže regulérně signalizovat a asistent to odpojí. Bohužel i s grafikou. Na displeji to akorát napsalo: Optický systém není k dispozici.
  12. Dneska mi to došlo. Podle toho z keré strany je nejbližší překážka, tak ten reprák pípá. Proto reprák zneschopnil parkovací asistent.
  13. Tak jsem se konečně dostal do servisu. Opraveno za cca 1 hodinu. Příčina - prý skřípnutý kabel k jednomu z reproduktorů mezi plasty. Podivné, ale je to funkční.
  14. Nevíte, jestli jde do této navigace přidat databáze radarů?
×
×
  • Vytvořit nový...