Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Aktuálně

Jo tohle vypadá pěkně i stou spz ;)

však na srazy to sundáš a je to good ;)

zdar kluci, když už jsme tady u toho pletiva. Mám taky Milotekácký černý RS mřížky do př. nárazníku. Nevíte čirou náááhodou, kdo by mi je v okolí Olomouce nachromoval?? Chci aby to pak vypadalo takto...

Upraveno od Milan II

Ahoj , no já bych je nechal černý nebo je nechal nastříkat stříbrně ,protože bych se bál že po prvním kaminku do krásně a draze nachromovaných mřížek se mi celý chrom sloupe , - ale to je jen můj názor - ;)-_- tak zdar B)

má pravdu předsedo, má pravdu.

Ahoj , no já bych je nechal černý nebo je nechal nastříkat stříbrně ,protože bych se bál že po prvním kaminku do krásně a draze nachromovaných mřížek se mi celý chrom sloupe , - ale to je jen můj názor - ;)-_- tak zdar B)

A nebo koupit ty stříbrný od Milotecu , nevím jestli jsou nerezový nepo pokovený, ale mám je už víc jak rok a pohoda, z kamínků strach nemám B);)

No jo, ale ten RS stříbrný tahokov stojí 1960,- Je škoda, že ten od koho mám př. RS nárazník, ty stříbrný nekoupil rovnou. Nechám pochromovat ty moje černý a hotovka. Mně se to černý síto nelibí, moc to zaniká. Pokud to bude pořádně udělaný, nemůže se chrom loupat!

Ja osobne je hodim do barvy vozu, at to zanikne uplne :D . Stale jsem vymyslel co s tim, ale uz v tom mam asi jasno... Jeste to vse ale nakoupit...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.