zabiak Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Aktuálně Jo tohle vypadá pěkně i stou spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 však na srazy to sundáš a je to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 (editace) zdar kluci, když už jsme tady u toho pletiva. Mám taky Milotekácký černý RS mřížky do př. nárazníku. Nevíte čirou náááhodou, kdo by mi je v okolí Olomouce nachromoval?? Chci aby to pak vypadalo takto... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ahoj , no já bych je nechal černý nebo je nechal nastříkat stříbrně ,protože bych se bál že po prvním kaminku do krásně a draze nachromovaných mřížek se mi celý chrom sloupe , - ale to je jen můj názor - tak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 má pravdu předsedo, má pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ahoj , no já bych je nechal černý nebo je nechal nastříkat stříbrně ,protože bych se bál že po prvním kaminku do krásně a draze nachromovaných mřížek se mi celý chrom sloupe , - ale to je jen můj názor - tak zdar A nebo koupit ty stříbrný od Milotecu , nevím jestli jsou nerezový nepo pokovený, ale mám je už víc jak rok a pohoda, z kamínků strach nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No jo, ale ten RS stříbrný tahokov stojí 1960,- Je škoda, že ten od koho mám př. RS nárazník, ty stříbrný nekoupil rovnou. Nechám pochromovat ty moje černý a hotovka. Mně se to černý síto nelibí, moc to zaniká. Pokud to bude pořádně udělaný, nemůže se chrom loupat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Ja osobne je hodim do barvy vozu, at to zanikne uplne . Stale jsem vymyslel co s tim, ale uz v tom mam asi jasno... Jeste to vse ale nakoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.