Přejít na obsah

Ztrácí výkon, velmi obtížně jede na 100 km/h

Joppien

Doporučené příspěvky

TonyRS: Samozřejmě, že ten katalyzátor :smich:

Jinak ty jo, tys mi to teda pěkně připomenul s tím katalyzátorem, neboť jsem uváděl, že mám celej výfuk novej, ale katalyzátor nebyl měnen. Bylo to tak, že se měnil celej zadní díl výfuku (od konce katalyzátoru až po konec výfuku) a o týden později se rozpadl nečekaně přední díl výfuku (od motoru až po před katalyzátor). V brzké době bych měl vyjet opět po výjimečně pár týdnech na dlouhý trasy mimo město. Pak dám vědět, zdali to bylo opravdu špatným benzínem a injektor a čistič paliva pomohl, nebo bude mít v tom prsty katalyzátor a nebo dokonce něco jiného, díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera jsem byl na dlouhé trase a ejhle, ono to jelo. Takže buďto výjimečná haluz s něčím v autě a nebo jsem měl prostě extra hodně špatnej benzín. Takže čistič injektorů, čistič paliva a plná nádrž kvalitního benzínu na benzince Benzina pomohl. Teď už jezdí jako dříve. Skvělý auto, na který si nedám dopustit, díky všem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...