TonyRS Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Hm, zkoušel jsi jestli nemáš přicpaný katalyzátor ??? Podle toho co popisuješ to tak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 TonyRS: Jak zjistím spolehlivě přicpaný katalyzátor? Nebo jak to servis zjišťuje? Když viz výše nepomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Jedinej způsob je ho vyndat a vizuálně zkontrolovat (ten katalyzátor samozřejmě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 TonyRS: Samozřejmě, že ten katalyzátor Jinak ty jo, tys mi to teda pěkně připomenul s tím katalyzátorem, neboť jsem uváděl, že mám celej výfuk novej, ale katalyzátor nebyl měnen. Bylo to tak, že se měnil celej zadní díl výfuku (od konce katalyzátoru až po konec výfuku) a o týden později se rozpadl nečekaně přední díl výfuku (od motoru až po před katalyzátor). V brzké době bych měl vyjet opět po výjimečně pár týdnech na dlouhý trasy mimo město. Pak dám vědět, zdali to bylo opravdu špatným benzínem a injektor a čistič paliva pomohl, nebo bude mít v tom prsty katalyzátor a nebo dokonce něco jiného, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Tak včera jsem byl na dlouhé trase a ejhle, ono to jelo. Takže buďto výjimečná haluz s něčím v autě a nebo jsem měl prostě extra hodně špatnej benzín. Takže čistič injektorů, čistič paliva a plná nádrž kvalitního benzínu na benzince Benzina pomohl. Teď už jezdí jako dříve. Skvělý auto, na který si nedám dopustit, díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.