Přejít na obsah

ohlá konzole

ros19

Doporučené příspěvky

Zdravím,

prosím o radu, :help: zachytil jsem na vyboulenejch kostkách o podvozek- nápravnici (ohnul se jen roh) viz. foto a jedná se mi o to jestli když sem to jen odpáčil aby se to nedotýkalo(plech) silenbloku ramene jestli to stačí vím že to pak drží na té hliníkové konzole , myslíte že je nutná výměna popř. geometrie auto se chová normálně.

Dík R

post-3518-1267554915,0119_thumb.jpg

Editováno: , autor: ros19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rameno vytáhnout půjde, vyklepal sem to zpět jak to jen šlo. Pravda je ,že je celkem možný že se to pohlo ale není to asi nic drastickýho...nechám to přeměřit až bude čas , stejně ještě musím zavařit kousek plechu co se nastřihl když sem to rovnal ,zatím sem to pomatlal Body 930 aby to nezrezlo.koupil bych nápravnici ale 6500Kč teda na to nemám a čínu tam nechci , zkusím vrakáč ale počítám že tam bude chtít stejně hodně peněz ..jó můžu poděkovat Kostelci u Prostějova ty podělaný kostky tam už měly bejt dávno pryč borec do proti nechtěl uhnout(v protisměru je totiž cesta taky nah..o) tak sem uhnul já a bylo to :aggressive: R

Editováno: , autor: ros19
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Ahoj. Tak ako si dopadol?

Stala sa mi podobná nehoda, ale mam to viacej ohnuté. Prišiel som na to až počase, ked to začalo vrzat

Auto netahá do strán, pneu ok.

Výmene sa asi nevyhnem?

Odtedy mi tečie nadržka ostrekovačov.

Nadržka opravená-motorček zatlačený s5

post-9796-1269720812,4534_thumb.jpg

post-9796-1269720821,5441_thumb.jpg

post-9796-1269720827,9767_thumb.jpg

post-9796-1269720834,6769_thumb.jpg

Editováno: , autor: alexa
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...