Přejít na obsah

ovladanie elektrickych zrkadiel

polecko

Doporučené příspěvky

zkusil bych nejdriv zmerit ve dverich pres dratky odpor motorku co jsou v zrcatkach, konektor je videt z vrchu kdyz odcvaknes horni repracek u zrcatka, je tam myslim 5 dratu, 2 na vyhrev zrcatka a 3 na moturky, jeden je spolecny pro oba motorky, musi to mit aspon nejaky odpor...

Editováno: , autor: PatrickE3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dik za radu ale nejde mi na nom ani vyhrev. Meral som na tom zrkadle napetie ake ide na motorceky aj na vyhrev no ziadne napetie tam nieje. dnes to skusim cele rozobrat a popozeram kable ci niesu poskodene

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

ja som dopadol zle. nejde mi ani zamykat dvere centralom. tie mi uz nesli davnejsie. vymenil som mikrospinac v zamku ale ani to nepomohlo. vsetko som presiel motorcek,kable ,spoje vsetko OK. prisiel som na to ze vacsina kablov ide do konektoru elektricky ovladanych okien vo dverach je to taky velky konektor pod motorcekom. tam idu kable zo zamku aj ovladanie zrkadla. ked som vybral konektor nasiel som tam plosak. do neho ide napajanie 12V. skusim ho vymenit lebo si myslim ze to je riadiaca jednotka dveri vodica. (mozno sa mylim ze to je riadiaca jednotka) no uz fakt neviem v com inom by to mohlo byt :feve:

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Nooo vliv na to urcite ma, jelikoz ti do dveri jde jenom plus, minus a dva signalovy draty, plus pak teda jeste repro, ale to je mimo ... takze ta jednotka muze mit vliv na cokoliv co mas na dverich (ovl. zrcatek, vyhrev, stahovacka, zamek) ... vsecko jde pres ni, co VAG? mozna by to mohla byt i komfortka ne?

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Mel jsem stejny problem ale zrcadlove, protoze mam volant na prave strane. Kdyz jsem dal auto poprve do servisu kvuli vymene filtru, tak mi to pres diagnostiku nejak dali dohromady, ale jen co jsem ujel jednu mili tak mi to v palubce pisklo jako poprve a ja vedel, ze je problem zpet. Po vymene vadneho motoru zamku mi funguje i zrcatko. Bohuzel jsem dal auto do znackoveho servisu, tak jsem se toho vic nedozvedel ten motorek me stal £89 a prace to same. V neznackovem servisu to je levnejsi ale ty patri vetsinou Pakistancum a tem moc neverim. Ta zavada vznikla tak, ze tady v Manchesteru napadl po 20 letech snih a me zapadl do dveri stahnutym oknem. Zavada se projevila pozdeji kdyz mi chcipl motor pri pokusu rozjezdu na dvojku {nejsem dokonaly}, domnivam se ze pri tom chcipnuti mohlo dojit k prepetovemu jevu cili k spickovemu zviseni napeti ktere mohlo vyvolat poruchu v ridici jednotce.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...