Zdenek Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Zdravím, včera se mi při jizdě podařilo trefit kus nějakého nesmyslu a ten mi "rozškubl" krycí plast na podvozku, vlevo kousek před zadmín kolem, jak je tam takové snížení. Neutrhlo se ko komplet, jen to odchlíplo a visí to dolů. Poradíte, co s tím, kolik stojí nový plast ??? Díky a hezký slunečný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 nedávnou jsem teprve koupil fabču a ty plasty jsem tam neměl vůbec, ale byly tam určitě před tím....zůstaly tam po nich zbytky ...pravděpodobně předchozí majitel je někde urval...takže jsem tento plast -plasty koupil na vrakáči za tři stovky, ale zatím jsem neměl čas se vubec podívat, jak je to tam přichycené...takže zatím čekám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 někde se to tu řešilo, hledejte!!!, drahý to taky neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 poriadne to pozri možno sa to iba povitiahlo držia to take velke hviezdiove podložky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.