Scheffer Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Máte někdo zkušenosti s výměnou zadních silembloků na přední nápravě? Už bych je chtěl vyměnit, strašně mi vržou při akceleraci nebo při brždění. Navíc mi to i doporučili u STK. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Ja som ich menil 2 tyzdne dozadu.Prejavovalo sa to rovnako a vola na naprave bola vyditelna.Servisman ma odporucil do Skodovky lebo sa bal,ze mu pri lisovani silembloky prasknu.Skodovka ma vraj origostahovak.Silembloky som dodal ja.Este mi menily stabilizator. takze vymena+stabik+geometria=5900sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Včera jsem je měl na výměně v servisu - škoda servis -výměna obou zadních silenbloku na ramenách - výměna oleje (olej svůj) - výměna olejového filtru - promazání gumového uložení stabíku - geometrie práce 3 hodiny+materiál cena za vše 2120kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 kolik mas najeto? at vim co me ceka jinak neni to nahodou silentblok? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Dobrá, dobrá, silentblok,no. Najeto mám 106 000km. Jeden byl utrženej a druhej steřelej. Dělal jsem teď GO podvozku (tlumiče bilstein,uložení,ložiska uložení,tyčky stabíku,dorazy,silenbloky) a auto je teď podvozkově uplně někde jinde. Teď příjde na řadu chip na 104kW.))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Dobrá, dobrá, silentblok,no. Najeto mám 106 000km. Jeden byl utrženej a druhej steřelej. Dělal jsem teď GO podvozku (tlumiče bilstein,uložení,ložiska uložení,tyčky stabíku,dorazy,silenbloky) a auto je teď podvozkově uplně někde jinde. Teď příjde na řadu chip na 104kW.))) ty vágo to bych potřeboval taky, tlumiče už tam jsou, teď už akorát povyměňovat ty ostatní pikačoviny , a už bude podvozek tak pětkrát rychlejší než motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 no ja mam stabiky jeste dobry a silentbloky rek bych taky, kulaky udajne taky, tlumice novy tak jedine snad to ulozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 já hlavně uložení a kosti, ale zbytek by asi taky neškodil, tuhle zimu to dostalo neskutečně zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheffer Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Já mám najeto 120 tkm a už jsou ty silentbloky vyžvýkané. Tak se chystám do mototechny, tam stojí 300/ks. Od kámoše si půjčím nějaký ten stahovák a uvidíme. Jinak mám podvozek celkem v poho, ale nebránil bych se těm všem novým věcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.