Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte někdo zkušenosti s výměnou zadních silembloků na přední nápravě? Už bych je chtěl vyměnit, strašně mi vržou při akceleraci nebo při brždění. Navíc mi to i doporučili u STK. Díky

Ja som ich menil 2 tyzdne dozadu.Prejavovalo sa to rovnako a vola na naprave bola vyditelna.Servisman ma odporucil do Skodovky lebo sa bal,ze mu pri lisovani silembloky prasknu.Skodovka ma vraj origostahovak.Silembloky som dodal ja.Este mi menily stabilizator.

takze vymena+stabik+geometria=5900sk

Včera jsem je měl na výměně v servisu - škoda servis

-výměna obou zadních silenbloku na ramenách

- výměna oleje (olej svůj)

- výměna olejového filtru

- promazání gumového uložení stabíku

- geometrie

práce 3 hodiny+materiál

cena za vše 2120kč.

kolik mas najeto? at vim co me ceka

jinak neni to nahodou silentblok? :-)

Dobrá, dobrá, silentblok,no. :t Najeto mám 106 000km. Jeden byl utrženej a druhej steřelej. Dělal jsem teď GO podvozku (tlumiče bilstein,uložení,ložiska uložení,tyčky stabíku,dorazy,silenbloky) a auto je teď podvozkově uplně někde jinde.

Teď příjde na řadu chip na 104kW.:o)))

Dobrá, dobrá, silentblok,no. :t Najeto mám 106 000km. Jeden byl utrženej a druhej steřelej. Dělal jsem teď GO podvozku (tlumiče bilstein,uložení,ložiska uložení,tyčky stabíku,dorazy,silenbloky) a auto je teď podvozkově uplně někde jinde.

Teď příjde na řadu chip na 104kW.:o)))

ty vágo to bych potřeboval taky, tlumiče už tam jsou, teď už akorát povyměňovat ty ostatní pikačoviny -_- , a už bude podvozek tak pětkrát rychlejší než motor :):smich:

no ja mam stabiky jeste dobry a silentbloky rek bych taky, kulaky udajne taky, tlumice novy tak jedine snad to ulozeni

já hlavně uložení a kosti, ale zbytek by asi taky neškodil, tuhle zimu to dostalo neskutečně zabrat :(

• Autor

Já mám najeto 120 tkm a už jsou ty silentbloky vyžvýkané. Tak se chystám do mototechny, tam stojí 300/ks. Od kámoše si půjčím nějaký ten stahovák a uvidíme.

Jinak mám podvozek celkem v poho, ale nebránil bych se těm všem novým věcem.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.