Eflik Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak to vidim poprve v zivote ) asi nejaky upgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Upgrade ani ne....na xenonech je to tak origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Uvazuju, ale nenapada me co by se tam tim mohlo uvolnovat. Videl sem dost svetel ale tohle poprve (xenonovych). No neresim my sikovni si postacime i bez tohodle udelatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 No ja taky nic neřeším prostě to tam bylo a je když otevírám levé světlo tak za to drží levá spodní část deklíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 efliku uz to neres proboha Ja to mam na xenonech taky, stejne jako dalsi spousta majitelu xenonu... chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Dotázek Tlumená mi svítí dobře, ale dálkové se mi zdá, vlastně nezdá, je to fakt mi svítí blízko !!!! Ten hlavní světelný tok, nebo jak to nazvat mi svítí kousek přede mě. Dálkové svítí perfektně jak jedu ve čtyřech s plným kufrem. Ten tok pere přesně do dálky jak má, ale zas musím sklopit tlumené abych neoslňoval. A jsem zas na začátku. Na dálkové není žádný seřizovák tak help. Ta parabola je společná pro tlumené i dálkové a nevím co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 pafel: No co s tim - asi nic. Bud ti sviti na prd jak potkavaci tak i dalkova a potom si nech svetla seridit, nebo je oboji jak ma byt a proste se ti to jen zda. Zadna jina moznost neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Zkusím zajet do škodofky seřídit světla. Možná je mám fakt nízko. Uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Dotázek Tlumená mi svítí dobře, ale dálkové se mi zdá, vlastně nezdá, je to fakt mi svítí blízko !!!! Ten hlavní světelný tok, nebo jak to nazvat mi svítí kousek přede mě. Dálkové svítí perfektně jak jedu ve čtyřech s plným kufrem. Ten tok pere přesně do dálky jak má, ale zas musím sklopit tlumené abych neoslňoval. A jsem zas na začátku. Na dálkové není žádný seřizovák tak help. Ta parabola je společná pro tlumené i dálkové a nevím co stím. To sa ti urcite zda, urcite ti ich nastavili nizko. Ale nakolko fabky maju strasne jasne svetla zda sa ti ze stretavacky svietia ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Dotázek Tlumená mi svítí dobře, ale dálkové se mi zdá, vlastně nezdá, je to fakt mi svítí blízko !!!! Ten hlavní světelný tok, nebo jak to nazvat mi svítí kousek přede mě. Dálkové svítí perfektně jak jedu ve čtyřech s plným kufrem. Ten tok pere přesně do dálky jak má, ale zas musím sklopit tlumené abych neoslňoval. A jsem zas na začátku. Na dálkové není žádný seřizovák tak help. Ta parabola je společná pro tlumené i dálkové a nevím co stím. To sa ti urcite zda, urcite ti ich nastavili nizko. Ale nakolko fabky maju strasne jasne svetla zda sa ti ze stretavacky svietia ok. Potřebuji radu nemůžu ted mrknou do DP.......jakým kolečkem se seřizuje výška světel a jakým úhel do stran jsou tam dvě a potřebuji to jen mírně zvednout a nechci to celé rozštelovat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Výška sa šteluje tým čo je nad motorčekom nastavovania a tym druhym sa šteluje do stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Výška sa šteluje tým čo je nad motorčekom nastavovania a tym druhym sa šteluje do stran aha dík za info a čistě náhodou na jakou stranu točit aby to šlo nahoru.......protože metodou pokus-omyl to akorát rozhodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 myslim že proti smeru hod ručičiek sa davaju hore a opačne dole ale nie som si isty. ved skus proti ruke točiť a uvidiš či pojde hore alebo dole a rataj kolko si otočil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 myslim že proti smeru hod ručičiek sa davaju hore a opačne dole ale nie som si isty. ved skus proti ruke točiť a uvidiš či pojde hore alebo dole a rataj kolko si otočil:-) jj dík nějak to udělám pokusím se teda proti směru ručiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 myslim že proti smeru hod ručičiek sa davaju hore a opačne dole ale nie som si isty. ved skus proti ruke točiť a uvidiš či pojde hore alebo dole a rataj kolko si otočil:-) jj dík nějak to udělám pokusím se teda proti směru ručiček Vsak si to skus vecer na nejakej stene. Postav auto pred stenu a skus kam sa to pohybuje. Len to neprepal aby to nesvietilo vysoko. Alebo skus zbehnut na stanicu technickej kontroly a tam to nastavia (kebyze mas cestu okolo Nitry tak ti to nastavim raz dva ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) myslim že proti smeru hod ručičiek sa davaju hore a opačne dole ale nie som si isty. ved skus proti ruke točiť a uvidiš či pojde hore alebo dole a rataj kolko si otočil:-) jj dík nějak to udělám pokusím se teda proti směru ručiček Vsak si to skus vecer na nejakej stene. Postav auto pred stenu a skus kam sa to pohybuje. Len to neprepal aby to nesvietilo vysoko. Alebo skus zbehnut na stanicu technickej kontroly a tam to nastavia (kebyze mas cestu okolo Nitry tak ti to nastavim raz dva ). no tak výlet do nitry pro nastavení světel asi ne však to není problém večer udělat je to prácička na pár minut dělal jsem to na fáčku a pohoda šlo mi jen o to zda někdo neví zda točit kolečkem do leva či prava abych to nemusel zbytečně testovat Editováno: 11. Říjen 2007, autor: Tonny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 no tak výlet do nitry pro nastavení světel asi ne však to není problém večer udělat je to prácička na pár minut dělal jsem to na fáčku a pohoda šlo mi jen o to zda někdo neví zda točit kolečkem do leva či prava abych to nemusel zbytečně testovat ak budem mat cas pojdem to pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ak budem mat cas pojdem to pozriet díky moc jde mi totiž o to mírně to zvednout protože mi to svítí par metrů před auto samozřejmě nechci oslnovat proto bych to zvednul jen lehoučce a večer to projel a případně znova upravil přeci není možné aby fáčko svítilo na potkávačky víc než fabka s čirou optikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Tak profor měl pravdu když chcete se světlem nepatrně nahoru tak točíte proti směru ručiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak profor měl pravdu když chcete se světlem nepatrně nahoru tak točíte proti směru ručiček sorac nemal som cas. A co ako svietia? ja som to musel trosku znizit oproti vyrobcovi odporucanej hodnote lebo mi dost blikali oprotiiduci vodici. Ale uz je to ok teraz to mam na -1,2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Tak profor měl pravdu když chcete se světlem nepatrně nahoru tak točíte proti směru ručiček sorac nemal som cas. A co ako svietia? ja som to musel trosku znizit oproti vyrobcovi odporucanej hodnote lebo mi dost blikali oprotiiduci vodici. Ale uz je to ok teraz to mam na -1,2. zatím to nemám moc odzkoušeno zvednul jsem to jen nepatrně nechci oslnovat ale za pár dní budu chytřejší a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Tak profor měl pravdu když chcete se světlem nepatrně nahoru tak točíte proti směru ručiček sorac nemal som cas. A co ako svietia? ja som to musel trosku znizit oproti vyrobcovi odporucanej hodnote lebo mi dost blikali oprotiiduci vodici. Ale uz je to ok teraz to mam na -1,2. zatím to nemám moc odzkoušeno zvednul jsem to jen nepatrně nechci oslnovat ale za pár dní budu chytřejší a dám vědět Tak dnes večer odzkoušeno no a výsledek nic moc protože když více zvednete potkávačky tak pak už svítí dálkové moc nahoru a blbě osvětlují silnici, snažil jsem se najít kompromis takže jsem si na potkávačkách pomohl tak o max. 20%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 A ludia nezabudnite pri nastavovani svetiel aj to , ze obcas sa staava ze pri vymene vyhorenej ziarovky tam tu nahradnu novu NEZALOZITE spraavne..... a potom to kraasne svieti....do aleluja a slabo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Chudáci řidiči co pojedou proti tobě.To nemáš sto korun na seřízení světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom089 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 čaute, mám malinky problem, když mi kamarad sežizoval světla tak mi pokazil ten mechanismus. Na stk mi to vysvětloval pán že tam nějaká kulička která drží s tím imbusem nahoře a seřizuje se to ale je to prý ulomené, nevíte jestli se dá taková součástka sehnat ve škodovce, popřípadě kolik stojí nebo bude lepší koupit někde staré světlo a rozebrat to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.