modrdav Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto zabezpečením? Koupil jsem si vozidlo (hotovost+úvěr) a dostal poukaz na satelitní zabezpečení carloc. Platit bych si měl jen manipulační roční poplatek. Samotné zařízení včetně montáže mám grátis, Přemýšlím zda do toho jít či nikoliv. Případně jít do mechanického zabezpečení. Na internetu jsem moc popsaných zkušeností s CARLOCEM nenašel. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 kolik tě bude stát ten poplatek? ... mno co jsem slyšel od známých,tak T-cars je taky dobrý ... instalace teda dražšší okolo 8tis. a roční poplatek 2tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Zrovna se taky koukám po nějakých referencích. Jsem na tom stejně jako zakladatel topicu. Roční poplatek je cca 2400 - tedy 200 měsíčně, jít do toho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrdav Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Přesně jak píše Demonicus. Roční poplatek 2400 Kč. Samotné zařízení včetně montáže zdarma. Tak váhám, zda do toho jít či nejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ještě dodatek (doufám, že to nebude bráno jako nějaká reklama ) tohle je ten daný produkt http://www.carloc.cz/carloc_pro_easy.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 mno tak já osobně bych vzal ten tcars ... http://www.autovmobilu.cz/ .. u carloc 12500,- za produkt +2400 je docela darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_FRS Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Jako první věc bych si ověřil, jestli to zařízení má detekci rušení GSM signálu. Jinak jsou to v dnešní době vyhozené peníze. Rušičku GSM jste si schopni na netu objednat za několik minut v ceně od 1000 Kč. Tenhle GSM pager při zaznamenání rušení GSM signálu spustí sirénu vozu ještě dřív, než se zloděj auta dotkne. Tak si radši vybere auto, které mu tyhle problémy dělat nebude. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 no tak nevim no .... zase sebou tahat pager... mě by se líbilo .. něco jako tcars,ale abych nemusel tahat pager a platit za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_FRS Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Měl jsem na mysli tento GSM pager. Volá ti to na mobil v případě poplachu, dá se auto vyhledat pomocí souřadnic GPS s přesností okolo 5m, můžeš na dálku zastavit auto,má tu detekci rušiček, neplatíš žádný paušál... Když vybereš alarm na originální DO, nemusíš s sebou tahat nic navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrdav Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 mno tak já osobně bych vzal ten tcars ... http://www.autovmobilu.cz/ .. u carloc 12500,- za produkt +2400 je docela darda Platil bych jen roční poplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 (editace) Měl jsem na mysli tento GSM pager. Volá ti to na mobil v případě poplachu, dá se auto vyhledat pomocí souřadnic GPS s přesností okolo 5m, můžeš na dálku zastavit auto,má tu detekci rušiček, neplatíš žádný paušál... Když vybereš alarm na originální DO, nemusíš s sebou tahat nic navíc. aha .. takže když tam mam dodělanou dalku http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-maxicar-686-1/ ,tak stačí jen připojit alarm,gmp pager k tomu dokoupit a faká to? Editováno: 16. Březen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_FRS Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Jestli to není origo dálka, je lepší ji vymontovat a prodat a dát rovnou třeba tento alarm a propojit s GSM pagerem. Výhoda tohodle řešení ja ta, že alarm a GSM pager se montuje odděleně a nezávisle na sobě. Protože ať je v autě sebelepší zabezpečení a zloděj se o něm dozví a je to profík a dostane trochu času tak ho překoná. Takhle když najde podle LEDky nebo sirény alarm, už mu nic nenaznačuje, že někde jinde v autě je schovanej GSM pager. Třeba jablotron ATHOS je GSM alarm "all in one" a tam si po odpojeni alarmu už auto nenajdeš. Ještě bych doporučil ultrazvukové čidlo na hlídání interiéru vozu a polohové čidlo proti krádeži kol a odtahu vozu. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) mno pravděpodobně budu mít RS a tam je originál centrál.Ten by měl mít i ultrazvukový čidlo,takže mi stačí základní (kapotu, otřesový,polohový) a Pager... Editováno: 17. Březen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezavy Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto zabezpečením? Koupil jsem si vozidlo (hotovost+úvěr) a dostal poukaz na satelitní zabezpečení carloc. Platit bych si měl jen manipulační roční poplatek. Samotné zařízení včetně montáže mám grátis, Přemýšlím zda do toho jít či nikoliv. Případně jít do mechanického zabezpečení. Na internetu jsem moc popsaných zkušeností s CARLOCEM nenašel. Předem děkuji. tak jsem na tom stejně a taky dost váhám, jestli do toho jít. Ať hledám na netu kdekoliv, tak žádné pořádné názory jsem nenašel. Je sice fajn, že instalace je zdarma, ale ten roční poplatek je asi dost. Zase na druhou stanu, když by to zafungovalo a mě to našlo odcizené auto za 180tis, tak je to paráda :-) Našel jsem v jednom vydání autotip, že redaktoři časopisu toto vyzkoušeli: jeden si vzal auto toho druhého. Za půl hodiny nahlásil krádež auta. Celá akce trvala hodinu a deset minut a firma Carloc auto našla. Vypadá to dobře no, ale taky hodně váhám :-/ Má někdo zkušenosti nebo poradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 ono,když přijede upravenej skříňák a naložej auto dovnitř,nepomůže ti ani GPS vyhledávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Výhoda je levnější pojistka, pak jakási jistota, že když mi auto ukradnou tak mi ho najdou. Samozřejmě, člověk může mít auto pojieštěné proti ukradení, ale pojistku vám nevyplatí hned a za určitou dobu, když se o auto člověk stará, vybuduje si k němu nějakou citovou vazbu . Vypadá to, že do toho půjdu. Ještě musím auto přepojistit, zjistit u známého, kolik by byla sleva opravdu a uvidíme... Co vy, už jste do toho někdo šli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 ten gsm pager s alarmem rušení je krátkej na rušení gsm signálu a následnou krádež auta resp. jeho přemístění, gsm síť totiž nemůže přenést údaje gps, které se touto sítí posílají a upřímně, houkající auto nikoho nezajímá, ale může polovinu zlodějů odradit, to jo, p.s. v jednoduchosti je krása, tajný vypínač apod. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.