Přejít na obsah

viko motoru - sviti kontrolka otevreni

click

Doporučené příspěvky

zdravim,

tak jsem byl na servisce a pri te prilezitosti jsem si nechal namontovat tempomat (treba to s tim nesouvisi) ale hned druhy den se mi rozsvitila kontrolka ze mam otevreny viko motoru. 3x jsem ho otevrel a zavrel a kontrolka si vesele sviti dal, coz mi nevadilo az do vcerejska kdy mi prestali fungovat predni sterace i ostrik :(

navsteva Skoda Service, kde mi bylo sdeleno ze odeslo to cidlo, ktery rika jestli je haupna otevrena nebo zavrena a z duvodu bezpecnosti to vyradilo predni sterace! samozrejme me nutili to cidlo vymenit, ze ho objednaj, zatim to vyresili ze v tom konektoru propojil ty dva kontakty dratem natvrdo, nastartoval, vytahl kabel a svetelko zhaslo, sterace funguji, tak nevim :( uz se vam nekomu stalo neco podobneho? zkusim se do toho podivat a vycistit ty kontakty, uz takhle jim tam nechavam dost penez a furt neco vymenujou :(

PS: nemela by mi v pojistkach pribyt jedna na tempomat? nejak jim neverim ze to je to cidlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se přidám k tomuto tématu. Sice mi kontrolka nesvití, když mám kapotu zavřenou, ale za to, když otevřu pákou pod volantem tak mi vpředu u auta nevyjede ta páčka, která se nadzvedne a poté se zvedne haupna od auta. Musím vždy zespoda prostřičit ruku. Stalo se to někdy někomu taky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...