click Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 zdravim, tak jsem byl na servisce a pri te prilezitosti jsem si nechal namontovat tempomat (treba to s tim nesouvisi) ale hned druhy den se mi rozsvitila kontrolka ze mam otevreny viko motoru. 3x jsem ho otevrel a zavrel a kontrolka si vesele sviti dal, coz mi nevadilo az do vcerejska kdy mi prestali fungovat predni sterace i ostrik navsteva Skoda Service, kde mi bylo sdeleno ze odeslo to cidlo, ktery rika jestli je haupna otevrena nebo zavrena a z duvodu bezpecnosti to vyradilo predni sterace! samozrejme me nutili to cidlo vymenit, ze ho objednaj, zatim to vyresili ze v tom konektoru propojil ty dva kontakty dratem natvrdo, nastartoval, vytahl kabel a svetelko zhaslo, sterace funguji, tak nevim uz se vam nekomu stalo neco podobneho? zkusim se do toho podivat a vycistit ty kontakty, uz takhle jim tam nechavam dost penez a furt neco vymenujou PS: nemela by mi v pojistkach pribyt jedna na tempomat? nejak jim neverim ze to je to cidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Odisiel ti mikrospinac v zamku prednej kapoty. Vymen len mikrospinac za novy. Nemusis menit cely zamok. V servise mali pravdu ked ti povedali ze ten mikrospinac suvisi z prednymi stieracmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ok a ma nekdo nejaky tip jak se k nemu dostat?! dneska jsem tam koukal a nechce se mi rozebirat vic nez je nutne a jak tak koukam tak nebude zrovna nejjednodussi se k nemu dostat nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Já se přidám k tomuto tématu. Sice mi kontrolka nesvití, když mám kapotu zavřenou, ale za to, když otevřu pákou pod volantem tak mi vpředu u auta nevyjede ta páčka, která se nadzvedne a poté se zvedne haupna od auta. Musím vždy zespoda prostřičit ruku. Stalo se to někdy někomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 30. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 packa se mi taky stala opravili to zrejme pri nedavnem servisu, aniz by to zminili ci napocitali a jak to udelali jsem neresil! ostatne mi to ani nevadilo, zas tolikrat pod tu kapotu nelezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 TAk mě to taky opravili sami od sebe, takže pohoda. Potěšilo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.