magor Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Ahoj nevíte někdo kde sehnat origoš loketní opěrku do O1 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Ahoj nevíte někdo kde sehnat origoš loketní opěrku do O1 ??? Mrkni v bazaru nebo primo u autorizovaneho prodejce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Mrkni v bazaru nebo primo u autorizovaneho prodejce ... Aha tak to mě vážně nenapadlo dík zítra tam běžím jen nevím co bude lepší Okim nebo Auton ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Aha tak to mě vážně nenapadlo dík zítra tam běžím jen nevím co bude lepší Okim nebo Auton ??? Do Autonu radši né nemám s nima dobré zkušenosti , ale je to darda zkus Roman 32 ten je prodává funglovky a cena taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Do Autonu radši né nemám s nima dobré zkušenosti , ale je to darda zkus Roman 32 ten je prodává funglovky a cena taky Jo Tobě se to řekne Roman sem tu druhy den a ještě se v tom tady vůbec neorientuju jak slepej asi si k tomu všemu pořídím ňákýho psa prej Labrador je pro slepý dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Jo Tobě se to řekne Roman sem tu druhy den a ještě se v tom tady vůbec neorientuju jak slepej asi si k tomu všemu pořídím ňákýho psa prej Labrador je pro slepý dobrej Mrkni do sekce bazar,náhradní díly prodám a pak listuj myslím že ho nepřehlédneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Mrkni do sekce bazar,náhradní díly prodám a pak listuj myslím že ho nepřehlédneš Jo tak díkajs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 a další Ústečák ? Auton je o.k. ,vždy když jsem chtěl něco v Okimu byl problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 a další Ústečák ? Auton je o.k. ,vždy když jsem chtěl něco v Okimu byl problém . No ja tam nastesti moc nebyl jen pro naky drobnosti faktem je zýe v autonu jsou ochotny a poradi kdyz neco nemaj tak obednaj a do druheho dne posilaj sms ze je to na prodejne. Nastesti sem nemusel resit vetsi problem. Ted budu resit rozvody tak shanim kdo to za kolik udela do servisu to nepujde bo bych se asi nedoplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Škoda Community - Diskusní fórum o vozech Škoda Auto > BAZAR > Prodám > Prodám - Náhradní díly http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 budu pridelavat origo loketku do octy GLX, nemate foto jak to pod ni vypada? musim tam neco vrtat pripadne neco predelavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 budu pridelavat origo loketku do octy GLX, nemate foto jak to pod ni vypada? musim tam neco vrtat pripadne neco predelavat? http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/loketniOperka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Tady je pár fotek. Akorát jsem ještě nevyřešil tu škvíru mezi loketkou a tunelem.Nevím zatím co tam nacpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ja rezal kamapnek min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 jj dikes uz ji tam mam a skoro neni poznat ze jsem rezal, pak pridam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) Tady je pár fotek.Akorát jsem ještě nevyřešil tu škvíru mezi loketkou a tunelem.Nevím zatím co tam nacpat. vis jak se ta dira nejlip vyresi a schova?ja taky premyslel ale uz to mam vyreseny Editováno: 15. Březen 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Tady je pár fotek.Akorát jsem ještě nevyřešil tu škvíru mezi loketkou a tunelem.Nevím zatím co tam nacpat. Pokus se tam nalepit tu chromovanou lištu Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Pokus se tam nalepit tu chromovanou lištu Neználek To není špatnej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octa502 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Nazdar, mam tiez problem s uchytkou laktovej opierky. Jedna strana uchytky sa zrejme zlomila. Neviem ale ako ju mam vymontovat. Viete poradit pripadne poslat aj nejake foto ako ju vymontovat a namontovat novu? Diki moc. Lado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoj... už jsem měnil jak jsem psal a nikdy nebyl problem díl origo škoda za pár korun vždy pasoval ale při nacvaknutí to chce pevné nervy a trpělivost.......:-) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) zdar, nevi nahodou nekdo, kde bych sehnal ten zamek loketky? jednou jsem to vytrh ven a ulomila se jedna str.... Ted to mam jenom stazene gumou. Taky by me zajimalo, nekde jsem videl loketku, ktera mela vzadu otvory pro koureni ... Ja to mam bez toho na O1 4x4, ale chtel bych s temi otvory a pak nejak potahnout nejakou hadici od koureni kuli privodu vzduchu ... Mam sice climatronic, ale vzadu je porad zima, protoze vsechny vydechy konci ve predu, nebo max. pod sedadlama. Nebo by taky nebylo od veci, kdyby byli na tech vydechech clony, kterymi byse dalo treba privret topeni na nohy u ridice, aby slo vic vzduchu dozadu... Ve predu je totis teplo, ale v zadu ... Editováno: 19. Březen 2008, autor: matomoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetro Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 zdar, nevi nahodou nekdo, kde bych sehnal ten zamek loketky? jednou jsem to vytrh ven a ulomila se jedna str.... Ted to mam jenom stazene gumou.Taky by me zajimalo, nekde jsem videl loketku, ktera mela vzadu otvory pro koureni ... Ja to mam bez toho na O1 4x4, ale chtel bych s temi otvory a pak nejak potahnout nejakou hadici od koureni kuli privodu vzduchu ... Mam sice climatronic, ale vzadu je porad zima, protoze vsechny vydechy konci ve predu, nebo max. pod sedadlama. Nebo by taky nebylo od veci, kdyby byli na tech vydechech clony, kterymi byse dalo treba privret topeni na nohy u ridice, aby slo vic vzduchu dozadu... Ve predu je totis teplo, ale v zadu ... Dá se to koupit ve Škoda prodejně měl jsem to taky zlomeny a stálo to něco kolem 60 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tohle mi loni tady na fóru někdo věnoval, když jsem sháněl montážní návod na loketku - tak pokud by to někdo potřeboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisr1 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tohle mi loni tady na fóru někdo věnoval, když jsem sháněl montážní návod na loketku - tak pokud by to někdo potřeboval... Cau nevite nekdo kdo ma loketku v sede barve presne takovou o jake se tady bavite? diky Gumis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Cau nevite nekdo kdo ma loketku v sede barve presne takovou o jake se tady bavite?diky Gumis Zkus sekci bazar, ale já ji tady taky nesehnal - koupil jsem ji nekonec po částech, tak různě - a nakonec mě vyšla na cca 2.800 - ve Š ji seženeš za 4.100... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.