Přejít na obsah

magor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

978 zobrazení profilu

Oznámení magor

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny. Mám zřejmě podobný problém se stěrači. Někdy prostě nevypínaj a jedou pořád pak se jakoby chytnou a vše funguje jak má a tak to jde pořád dokola .Myslel jsem že to bude cyklovač ( relé ), relé dole pod palubkou cvaká jak blbý, ale vypne se to až po delší době. Někdy se stěrače zastaví i v prostředku. Problém je však ten, že já mám relé nebo cyklovač pod č. 4B0 955 531 A , a v Autonu tady v Ústí mi řekli, že jediná náhrada za toto relé je 4B0 955 531 E- rozdíl ve značení v koncovém písmeni a je tam taky víc pinů než v origo. No tak jsem jedno takový koupil a ejhle relé nefumguje. Myslel jsem si, že je špatný tak jsem zajel do Autonu ( tam tomu přece rozumí ) a půjčil si od nich vlasně to samé, ale o 1000,-Kč dražší než to co jsem koupil já přes net. No ejhle ani toto relé nefungovalo ( tak že z koupě v Autonu samozřejmě sešlo) . Problém je ten, že prodavač volal telefonicky do Boleslavi na nějakou jejich servisáckou linku a tam mu řekli asi po 15 minutách , že prostě jiné relé se již nedělá a že toto je adekvátní náhrada za to, které tam mam já, které je vlasně číselně stejné jen to poslední písmeno je místo "A" tak "E " . Jenže bohužel s těma nahradama stěrače nejdou vůbec, žádná reakce na přepínání rychlostí nebo cyklovače prostě to jednou setře pak se to zastaví v prostředku po chvilce zase setře a zase zastaví uprostřed, takže ještě horší než se starým origem. Tak by mě zajímalo, kdyby to moje origoš relé bylo vážně na odchodu, kde ho vlasně seženu? ( asi jen vrakoviště ), když to na ty které dodává Boleslav nebo i jiný internetový obchody vůbec nechodí. No ještě zkusím vyčistit ten motůrek jestli tam nejsou ty doběhový kontakty jak se tady píše nějaký zajebaný a pak teda taky nevím co s tím .
  2. Tak je tu nekdo z okolí Ustí nad Labem kdo dokáže přepájet ty ty padajici ručičky ???
  3. Tak a muj tachak taky v prdeli... padaj rucicky pokud nekdo vi o nekom kdo to dokaze opravit na pockani v okoli Usti nad Labem budu mu vdecny za kontakt dikajs.
  4. magor

    Jaký olej

    Myslim, ze to vyjde na stejno oba oleje maji normu VW takze jde spis o to jaky baleni je pro Tebe vyhodnejsi, protoze to ze je na jednom napsano diesel je jen reklamni tah , pouzit se daji oba.
  5. No asi vynikajici a bezkonkurencni prace, ale netroufam si odhadovat kolik muze stat ocalounit jen volant natoz sedaky :-)
  6. Jo jak rikam az tam budes mit i repraky tak te z toho klepne Pepka :-))) No ja to jeste musim vytlumit a protoze mam kombika tak dam taky novy repro do zadu , ale na to moc nespecham. Jinak sem se chte zeptat jakej mas zesilovac ? to myslis ten fantomovy napajec na antenu asi co ?
  7. JO tohle radio http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-9880r je fakt dobra volba a pokud vymenis jeste repro za lepsi tak az to uslysis pujdes do kolen
  8. No rekl bych ze jsem vystridal dost radii, ale tahle posledni Alpinka me vazne prekvapila po vsech strankach prijem stanic je vazne suprovej. Mam to s tim fantomovym napajecem a predvolby mi nestaci, pokud bych chtel vse ukladat do pameti. A co sem byl dale prekvapeny chytam tu i Nemecky stanice coz jsem predtim nikdy nechytal. Podotykam, ze sem od nemec kousek jsem z UL, ale nemce sem normalne nechytal ani se Sonkou ani s origos radiem. Myslim ze citlivost tuneru je u tohoto http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-9880r autoradia vazne suprova a jsem s nim velice spokojeny.
  9. Asi v nich rozdil bude kdyz je lidi meni nemyslis ???
  10. Tak to sem nevedel, ale v kazdem pripade to vytlumeni dveri by melo, dle toho co jsem tu a vsude okolo cetl jeste o hodne zlepsit cely zvuk v basovem poli.
  11. Ty domecky sem tam nacpal na rychlo venku prselo jak sis mohl vsimnout, takze se mi nechtelo to nejak dopasovavat v kazdem pripade ty domecky mi tam nesedi tak jak maj, protoze ve dverich jak se to tam zastrkava maji byt origos neco jako umele hmozdinky, ktere tam chybi a je to nahrazeny silikonem ve kterem to moc nedrzi to budu muset jeste poresit. Co se tyce tech previsu jak se to na tech fotkach zda mozna tam bude naka setina milimetru, ale stejne sem se rozhodnul to asi polepit tou kozenkou, bude to zrejme vypadat lip nez tou matovkou, takze ta setina milimetru se pri nalepeni kozenky predpokladam schova. No faktem je ze ze vyroba neni stoprocentni jsem kutil-amater , ale ja se nevzdam
  12. Jasne ja to taky tak beru je pravda , ze vysky mam vetsinou na nule a basy na plno, ale spis mi slo o to abych vyzkousel funkcnost jestli je to vse v poradku vytlumovat budu pristi mesic tak pak dam vedet jak to dopadlo.
  13. Tak jsem to vcera vsechno smontil dohromady. Po tydenim hrani si s domecky to dostalo tak nejak solidni tvar a krom toho ze mou nedockavosti sem si pri montazi jeden mirne odrel, protoze ta treti vrstva ty barvy nebyla zcela zatvrdla. Zvolil jsem cernou matovku a myslim, ze je to celkove dobre i kdyz nektere nedostatky se zcela urcite najdou. Dalo by se rict, ze se zvukem jsem tak nejak spokojeny, vysoke tony hraji docela suprove myslim ze to bude tema hedvabnyma vyskacema, stredni pasmo zretelne ciste a basy jsou prijemny mozna rekl bych ze by jich mohlo byt vic, ale zcela urcite je to tim, ze nemam dvere vytlumene a nejsou ani zalepene ty diry. Mozna se ted do me hodne lidi pusti s tim ze sem to mel aspon zalepit izolackou, ale kdyz to budu za mesic zase rozdelavat a tlumit to tak by to nemelo cenu a vyhodil bych 200 za solidnejsi izolacku . V kazdem pripade pocitam s tim ze basy by se po vytlumeni a uzavreni ozvucnice mely vyrazne posilit a zlepsit. Slo mi jen o to vlastne vyzkouset sestavu tak jak jsem ji poridil, coz se podarilo. Jedno jsem ale chtel vsem dalsim lidem, ktery si budou montovat ty vyskace do svyho auta doporucit. Je vazne hodne znat kam mate namireny vyskovy reproduktor ten zvuk je pak nekde uplne jinde pokud Vam to nehraje do zeme ci na palubni desku .
  14. Jeste jsem to netlumil, ale myslim , ze kdyz si proctes par prispevku a je jich tu fakt hodne doctes se . Ale abych Ti to trochu ulehcil tak co pisou ti co to delali nebo delaji tak deska 1 x 2 m a melo by jeste neco malo zbejt.
×
×
  • Vytvořit nový...