Publikováno Březen 13, 201015 r Rad bych se zeptal zda je nekdo v Praze popr. v okoli, kdo by mi namontoval plech pod motor ( paket pro spatne cesty), Material mam, potrebuji navarit matky na nosniky a udelat uchyceni na napravnici. Ozvete se prosim. Upraveno Březen 13, 201015 r od PROCHY603
Březen 13, 201015 r mrkni se tady spise: http://forum.skodahome.cz/index.php?/forum/34-poruchy-zavady-apod/ Upraveno Březen 13, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Březen 13, 201015 r poku nemas kleste tak se to normalne vari,na nosniky je to lepsi nanytovat kvuli poruseni pozinku ale na napravnicu je lepsi je zavarit
Březen 13, 201015 r No ja jsem zrovna nemel ani kleste a ani svarecku po ruce, kdz jsem se rozhodl tento kryt namontovat. Pouzil jsem sice nitovaci matice , ale nitoval jsem je zpusobem podobnym nytvacim klestim. stacil na to sroub ,podlozka, matka, klic na matku a racnu na sroub. Utahovanim se nitovaci matka pekne zakousla a pritahla jako by jsem pouzil kleste. Vse mi tam drzi paradne.
Březen 18, 201015 r přesně tak pokud se nepletu jsou 6ttihranný aby se neotáčely a stačí jen utáhnout šrouby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.