Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat zkušenějších,jake máte zkušenosti s repasovaným turbem od nějaké známější firmy

napriklad turbosport.cz , rrauto.cz , mihocar.cz apod.

Jestli muzou nastat problemy, nebo se tooh nebat.

Diky moc za rady.

Mimo vyvažovačky (což je asi nejdůležitější) máme v práci vše.

A repasí TURB se fakt nezabýváme ;)

Tím jsem chtěl jen naznačit, že frézku, soustruh, kompresor, pískovací kabinu,

ponk i zvedák není nic neobvyklého :p

tak ve služebáku-BMW automat....máme repas a je tam již 3 roky a žádnej problém.....ale dodával ho přímo BMW...tak možná proto...

• Autor

No da se rict vyreseno, prdim na repasi, od cc autidly všemu origo. super cena, super jednani. I tak diky chlapy.

Jj, od cc autodíly jsem bral 2x a vždy bez problému! :palec2:

• Autor

Jeste ted zajet pro to zku.... auto do Italie a bude to.

vcera v noci jsem se vratil s Multivanem z Italie pouze Alpy ( náklad ) ale cesta byla v poho - dokonce i kolem Mnichova :palec2:

• 4 týdny později...

co vsetko zahrnuje repasovanie turba? diky

• 10 měsíců později...

nikto nic? vie mi niekto povedat co vsetko treba pri vymene /repase/ turba porobit? viem ze vymenit olej...ale co este? je potrebne vymenit dake hadice alebo daco?

No ten dotaz jsi napsal tak, jako by jsi chtěl doma na koleně repasovat turbo - což je absolutně vyloučené...

iste ze nechcem robit repas doma...len chcem mat vsetko potrebne nakupene, aby som to mohol vsetko, ked mi vratia zrepasovane turbo, dat mechanikovi...nechcem aby sa stalo to ze dam auto aj s opravenym turbom mechanikovi a potom mi bude vyvolavat nech si este dokupim to alebo to...

chalani mate niekto skusenost s vyssie spominanymi firmami turbosport.cz , rrauto.cz , mihocar.cz? potrebujem repas turba a neviem kde...diky moc

mikl diky moc...tie turba vyzeraju na prvy pohlad bezvadne krasne...cena je sice vyssia ako u ostatnych dvoch firiem ale aspon su dobre referencie...skoda ze je to tak od ruky :)

@pajko pokud nakupuješ výměným způsobem a staré turbo není total,cena za repas se snižuje,bral jsem sobě ia kámošovi a za každé -2000,- z ceny. :palec2:

Jednání na úrovni,staré turbo jsem posílal dodatečně až po výměně a za pár dní jsem měl peníze na účtu.

tak som sa rozhodol ze zajdem k panovi hlouskovi...je to sice z ba dost daleko ale ako som cital referencie tak to stoji za to...

• 2 měsíce později...

pozajtra ma caka vymena turba za repasovane od firmy turobsport.cz, dufam ze vsetko dopadne dobre len mam trosku strach ze nastanu dake komplikacie a zistia mi tam milion dalsich zavad...tak drzte palce

Ahojte,

takze v piatok som bol na vymene turba www.turbosport.cz (za repasovanie nie nove). Co sa tyka jednania som velmi spokojny (pan Hlousek, velmi ochotny), tak isto aj casove zvladnutie vymeny (3 hodky). Predtym mi turbo zavijalo a hukalo ako sialene. Momentalne ked sa velmi sustredim a je vypnuty fukar aj radio tak je trosku hukanie pocut, ale to bude asi normalne kedze turbo nejaky ten zvuk vydava a octavia nie je zrovna najlepsie odhlucnena. Auto ide ovela pruznejsie a sviznejsie. Takze za tu cenu maximalna spokojnost.

Ahojte,

takze v piatok som bol na vymene turba www.turbosport.cz (za repasovanie nie nove). Co sa tyka jednania som velmi spokojny (pan Hlousek, velmi ochotny), tak isto aj casove zvladnutie vymeny (3 hodky). Predtym mi turbo zavijalo a hukalo ako sialene. Momentalne ked sa velmi sustredim a je vypnuty fukar aj radio tak je trosku hukanie pocut, ale to bude asi normalne kedze turbo nejaky ten zvuk vydava a octavia nie je zrovna najlepsie odhlucnena. Auto ide ovela pruznejsie a sviznejsie. Takze za tu cenu maximalna spokojnost.

A cona byla jaká?

9000 turbo, 1000 montaz, -1000 za moje stare turbo (bez dph), doniesol som si vlastne filtre a olej

čau tak dnes mi mění známej turbo repas od mihocaru tak sem zvědavej cena byla 7200 kč výměnou za starý

a takto dopadlo starý turbo zahučelo , stráta výkonu a hodně kouře

post-59436-0-26443800-1305663887_thumb.j

Hezky očesané lopatky. Ale vypadá to na prasklou hřídelku. Nebo jsem se šeredně spletl??? :)

Kolik máš nalítáno??? :kuk:

Upraveno od Sniper_2003

fuha ina kava to turbo...moje teda vyzeralo ovela lepsie...nebolo skoro vobec osekane ale vrtulka uz asi mala volu a preto to hukalo...moje auto ma 250tisic a turbo bolo menene prvykrat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.