Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chci se zeptat zkušenějších,jake máte zkušenosti s repasovaným turbem od nějaké známější firmy

napriklad turbosport.cz , rrauto.cz , mihocar.cz apod.

Jestli muzou nastat problemy, nebo se tooh nebat.

Diky moc za rady.

Vloženo

Mimo vyvažovačky (což je asi nejdůležitější) máme v práci vše.

A repasí TURB se fakt nezabýváme ;)

Tím jsem chtěl jen naznačit, že frézku, soustruh, kompresor, pískovací kabinu,

ponk i zvedák není nic neobvyklého :p

• o 4 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

nikto nic? vie mi niekto povedat co vsetko treba pri vymene /repase/ turba porobit? viem ze vymenit olej...ale co este? je potrebne vymenit dake hadice alebo daco?

Vloženo

iste ze nechcem robit repas doma...len chcem mat vsetko potrebne nakupene, aby som to mohol vsetko, ked mi vratia zrepasovane turbo, dat mechanikovi...nechcem aby sa stalo to ze dam auto aj s opravenym turbom mechanikovi a potom mi bude vyvolavat nech si este dokupim to alebo to...

Vloženo

mikl diky moc...tie turba vyzeraju na prvy pohlad bezvadne krasne...cena je sice vyssia ako u ostatnych dvoch firiem ale aspon su dobre referencie...skoda ze je to tak od ruky :)

Vloženo

@pajko pokud nakupuješ výměným způsobem a staré turbo není total,cena za repas se snižuje,bral jsem sobě ia kámošovi a za každé -2000,- z ceny. :palec2:

Jednání na úrovni,staré turbo jsem posílal dodatečně až po výměně a za pár dní jsem měl peníze na účtu.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

pozajtra ma caka vymena turba za repasovane od firmy turobsport.cz, dufam ze vsetko dopadne dobre len mam trosku strach ze nastanu dake komplikacie a zistia mi tam milion dalsich zavad...tak drzte palce

Vloženo

Ahojte,

takze v piatok som bol na vymene turba www.turbosport.cz (za repasovanie nie nove). Co sa tyka jednania som velmi spokojny (pan Hlousek, velmi ochotny), tak isto aj casove zvladnutie vymeny (3 hodky). Predtym mi turbo zavijalo a hukalo ako sialene. Momentalne ked sa velmi sustredim a je vypnuty fukar aj radio tak je trosku hukanie pocut, ale to bude asi normalne kedze turbo nejaky ten zvuk vydava a octavia nie je zrovna najlepsie odhlucnena. Auto ide ovela pruznejsie a sviznejsie. Takze za tu cenu maximalna spokojnost.

Vloženo

Ahojte,

takze v piatok som bol na vymene turba www.turbosport.cz (za repasovanie nie nove). Co sa tyka jednania som velmi spokojny (pan Hlousek, velmi ochotny), tak isto aj casove zvladnutie vymeny (3 hodky). Predtym mi turbo zavijalo a hukalo ako sialene. Momentalne ked sa velmi sustredim a je vypnuty fukar aj radio tak je trosku hukanie pocut, ale to bude asi normalne kedze turbo nejaky ten zvuk vydava a octavia nie je zrovna najlepsie odhlucnena. Auto ide ovela pruznejsie a sviznejsie. Takze za tu cenu maximalna spokojnost.

A cona byla jaká?

Vloženo

fuha ina kava to turbo...moje teda vyzeralo ovela lepsie...nebolo skoro vobec osekane ale vrtulka uz asi mala volu a preto to hukalo...moje auto ma 250tisic a turbo bolo menene prvykrat

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...