Dandiel Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Chci se zeptat zkušenějších,jake máte zkušenosti s repasovaným turbem od nějaké známější firmy napriklad turbosport.cz , rrauto.cz , mihocar.cz apod. Jestli muzou nastat problemy, nebo se tooh nebat. Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mva1 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 podívej se na ty fotky,co by měl mít každej kdo to s repasí turb myslí vážně... http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=407614#407614 Asi jich ale moc nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Mimo vyvažovačky (což je asi nejdůležitější) máme v práci vše. A repasí TURB se fakt nezabýváme Tím jsem chtěl jen naznačit, že frézku, soustruh, kompresor, pískovací kabinu, ponk i zvedák není nic neobvyklého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak ve služebáku-BMW automat....máme repas a je tam již 3 roky a žádnej problém.....ale dodával ho přímo BMW...tak možná proto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 No da se rict vyreseno, prdim na repasi, od cc autidly všemu origo. super cena, super jednani. I tak diky chlapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Jj, od cc autodíly jsem bral 2x a vždy bez problému! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Jeste ted zajet pro to zku.... auto do Italie a bude to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 vcera v noci jsem se vratil s Multivanem z Italie pouze Alpy ( náklad ) ale cesta byla v poho - dokonce i kolem Mnichova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 co vsetko zahrnuje repasovanie turba? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 nikto nic? vie mi niekto povedat co vsetko treba pri vymene /repase/ turba porobit? viem ze vymenit olej...ale co este? je potrebne vymenit dake hadice alebo daco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 No ten dotaz jsi napsal tak, jako by jsi chtěl doma na koleně repasovat turbo - což je absolutně vyloučené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 iste ze nechcem robit repas doma...len chcem mat vsetko potrebne nakupene, aby som to mohol vsetko, ked mi vratia zrepasovane turbo, dat mechanikovi...nechcem aby sa stalo to ze dam auto aj s opravenym turbom mechanikovi a potom mi bude vyvolavat nech si este dokupim to alebo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 chalani mate niekto skusenost s vyssie spominanymi firmami turbosport.cz , rrauto.cz , mihocar.cz? potrebujem repas turba a neviem kde...diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Osobní zkušenost turbosport.cz Repasované turbo výměnným způsobem,šlape jak hodinky. Majitel Ondřej Hloušek- "Andre" http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=52358&view=next&sid=38a7e0b9d1faeae9f59f68584645759e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 mikl diky moc...tie turba vyzeraju na prvy pohlad bezvadne krasne...cena je sice vyssia ako u ostatnych dvoch firiem ale aspon su dobre referencie...skoda ze je to tak od ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 @pajko pokud nakupuješ výměným způsobem a staré turbo není total,cena za repas se snižuje,bral jsem sobě ia kámošovi a za každé -2000,- z ceny. Jednání na úrovni,staré turbo jsem posílal dodatečně až po výměně a za pár dní jsem měl peníze na účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 tak som sa rozhodol ze zajdem k panovi hlouskovi...je to sice z ba dost daleko ale ako som cital referencie tak to stoji za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 pozajtra ma caka vymena turba za repasovane od firmy turobsport.cz, dufam ze vsetko dopadne dobre len mam trosku strach ze nastanu dake komplikacie a zistia mi tam milion dalsich zavad...tak drzte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Ahojte, takze v piatok som bol na vymene turba www.turbosport.cz (za repasovanie nie nove). Co sa tyka jednania som velmi spokojny (pan Hlousek, velmi ochotny), tak isto aj casove zvladnutie vymeny (3 hodky). Predtym mi turbo zavijalo a hukalo ako sialene. Momentalne ked sa velmi sustredim a je vypnuty fukar aj radio tak je trosku hukanie pocut, ale to bude asi normalne kedze turbo nejaky ten zvuk vydava a octavia nie je zrovna najlepsie odhlucnena. Auto ide ovela pruznejsie a sviznejsie. Takze za tu cenu maximalna spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekD Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Ahojte, takze v piatok som bol na vymene turba www.turbosport.cz (za repasovanie nie nove). Co sa tyka jednania som velmi spokojny (pan Hlousek, velmi ochotny), tak isto aj casove zvladnutie vymeny (3 hodky). Predtym mi turbo zavijalo a hukalo ako sialene. Momentalne ked sa velmi sustredim a je vypnuty fukar aj radio tak je trosku hukanie pocut, ale to bude asi normalne kedze turbo nejaky ten zvuk vydava a octavia nie je zrovna najlepsie odhlucnena. Auto ide ovela pruznejsie a sviznejsie. Takze za tu cenu maximalna spokojnost. A cona byla jaká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 9000 turbo, 1000 montaz, -1000 za moje stare turbo (bez dph), doniesol som si vlastne filtre a olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 čau tak dnes mi mění známej turbo repas od mihocaru tak sem zvědavej cena byla 7200 kč výměnou za starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 a takto dopadlo starý turbo zahučelo , stráta výkonu a hodně kouře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 (editace) Hezky očesané lopatky. Ale vypadá to na prasklou hřídelku. Nebo jsem se šeredně spletl??? Kolik máš nalítáno??? Editováno: 17. Květen 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 fuha ina kava to turbo...moje teda vyzeralo ovela lepsie...nebolo skoro vobec osekane ale vrtulka uz asi mala volu a preto to hukalo...moje auto ma 250tisic a turbo bolo menene prvykrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.