Přejít na obsah

Problém s LPG? Na Felícia 1.3 BMM

rondob

Doporučené příspěvky

Ahojte mám problém s Felíciou 1.3 BMM. Mám v aute LPG značky Lovtec typ M. Môj problém spočíva v tom, že keď idem na LPG a za jazdy prepnem na BA95 tak sa motor dusí, neťahá, má tendenciu zhasnúť, otáčky kolíšu. Keď štartnem na BA95 tak auto ide v pohode,aj keď stále štartujem na BA len mi to po zvýšení otáčok prehodí na LPG. Ak idem na LPG v pohode. Robí to pri prepnutí LPG - BA95 Môže byť vadný ten prepínač LPG že nezavrie poriadne plyn a dáva chvíľu bohatú zmes? Vie mi niekto poradiť? Do servisu pôjdem ako posledná možnosť, pretože len návšteva ma tam stojí 10e.- inak LPG je ešte v záruke. Ďakujem za rady..... ešte poznamenám sviečky, olej, filtre - vymenené. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli ti to pomůže, tak před časem jsem řešil úplně stejný problém, ale na citroenu. Koukni se jak se chová lambda sonda při benzínu, když to jede dobře, pak přepni na LPG a dívej se jaké má napětí a potom přepni na benzín a zase sleduj lambdu. V mém případě to bylo tak, že když motor jel prvně na benzín, tak napětí na lambdě kmitalo jak má, pak jsem přepnul na LPG a na chvíli napětí bylo téměř na nule po několika sekundách zase napětí pendlovalo jak má. Potom jsem přepnul na benzín na byl problém. Napětí na lambdě bylo pořád téměř 1V. Až po čase pár kilometrech se to spravilo. Nastavil se LPG a byl klid. Možná ti to poslouží jako vodítko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...