Ondrero Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Zdravím,mám octavii 1.8T AGU najeto 180 tis a zjistil jsem,že mi cvaká vstřik na 2 válci.Je to podobný cvakání jako vydává nádobka s aktivním uhlím.Mám si začít schánět novej,nebo bude stačit jenom vyčistit?A nebo v tom vstřiku nemá co cvakat a cvaká mi v těch místech něco jiného? A benzín tankuju jen u benziny a mimořádně u globusu....na ten si ale zatím nikdo koho znám nestěžoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Vstřiky cvakají. Spíš to bude některý hydroštel. Vymezuje vůli ventilů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Vstřiky cvakaj přibližně jako šicí stroj, jestli ti cvaká něco víc tak to bude asi jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) prosím smazat, duplicitní příspěvek Editováno: 24. Březen 2010, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.