Eric_ Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Mám kúpenú Octavku2 a zaujíma ma či mám alebo nemám filter pevných častíc keď mám OGG Ďakujem všetkým ktorý mi pomôžu a poradia. Editováno: 24. Březen 2010, autor: Eric_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 (editace) Já to mám v knížce pro 2TDI 103kw takto: Pozná se to podle kodu 7GG na datovém štítku. Editováno: 26. Březen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Ja tam mám 0GG tak som bez filtra, dobre som to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Když otevřeš kapotu,tak to uvidíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.