Wertheim Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Ty černé plastové lišty jsou na náraznících opravdu nacvaklé. Koukal jsem na to zespod a jsou tam opravdu čudlíky! (myslel jsem si, že jsou tam pouze nalepené,ale bohužel.. Rád bych je totiž sundal, moc se mi na autě nelíbí... Má s tím někdo zkušenosti? Jak jste je vyndali vy? (jestli jste je vůbec vyndavali...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jednak nevím proč zakládáš nové téma když se to řeší ZDE.... A pak se mi teda rozhodně nezdá,že by to drželo na čudlíkách..je to podle mě blbost..jsi se jako díval ze vnitř jo ? Měl jsi rozdělané celé dveře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jednak nevím proč zakládáš nové téma když se to řeší ZDE.... A pak se mi teda rozhodně nezdá,že by to drželo na čudlíkách..je to podle mě blbost..jsi se jako díval ze vnitř jo ? Měl jsi rozdělané celé dveře? Ne, díval jsem se zepředu od motoru... zespod.. (myslím ty lišty ve předu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 myslíš v nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 myslíš v nárazníku? Jo, přesně ty myslím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 @lugo - tam se resi bocni listy ne? jinak listy v naraznikach jsou opravdu nacvakle a staci zveknu sikovnew podloupavat sroubovakem a jsou venku, ted jsem zrovna odendaval predni i zadni chce to ale opatrne, jsou docela meky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 @lugo - tam se resi bocni listy ne?jinak listy v naraznikach jsou opravdu nacvakle a staci zveknu sikovnew podloupavat sroubovakem a jsou venku, ted jsem zrovna odendaval predni i zadni chce to ale opatrne, jsou docela meky A nezůstanou tam pod nimi náhodou dírky, nebo nějaká proláklina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 lišty sou tam nacvakané...není to jak na bocích auta, kde jsou přilepené....na nározníku sou cvaklý a pokud se tam pak dává spoiler, lišty se odloupnou a spoiler se nacvakne místo nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 lišty sou tam nacvakané...není to jak na bocích auta, kde jsou přilepené....na nározníku sou cvaklý a pokud se tam pak dává spoiler, lišty se odloupnou a spoiler se nacvakne místo nich... Myslíš třeba tenhle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Aha...omlouvám se pořádně jsem si to nepřečetl a myslel jsem,že se jedná o boční lišty...jinak samozřejmě přední v naraznících jsou nacvakle jak se tu psalo na "čudlících"...po jejich odcvaknutí zustanou prohlubně a dírky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Aha...omlouvám se pořádně jsem si to nepřečetl a myslel jsem,že se jedná o boční lišty...jinak samozřejmě přední v naraznících jsou nacvakle jak se tu psalo na "čudlících"...po jejich odcvaknutí zustanou prohlubně a dírky.. Ty jseš teda tvrďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Da se bez poskozeni sundat predni i zadni naraznikova lista na fabii + drzak RZ bez demontaze narazniku? Pripadne jak. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Lišty sundáš tak, že trošičku zapáčíš šroubovákem... Zůstane po nich ovšem solidní prohlubeň a dírky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Jde to bez problémů. Já jsem si to nechal udělat při garančce a rozbil bych si držku, že jsem za to zaplatil. Práce na 3 minuty a BEZ POŠKOZENÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 no super, ja uz se totiz chystal sundavat narazniky Wertheim asi myslel, ze po tech listach zustanou prohlubne, ale ja je chci mlady jenom laknout a pak zase cvaknout zpet Marek TDi: kde zacit s tim pacenim, prosim? Ani lak nezkur..m? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Vyfotím ti zdemontovanou lištu na combi, tam je jasně patrné, kde a jak tenkým šroubovákem zapáčit. Stačí vyklesnout jeden zobáček, pak povolí ten protější a další už jdou celkem sami postupně. Vždy jsou proti sobě 1 nahoře a 1 dole. Večer to tu bude, pokud se někde nezapomenu na motorce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 skus to něcim měkčim plastovim, ve škodě sem koukal že na to maj takový jako silonový(bo jaký) "dloubátko", páč nárazník je celkem měkej, já to už taky párkrát dělal šroubovákem a trochu sem to okurvil, ale mě to neva, páč sem tam pak dal překryt , a taky bacha ty lišta nijak moc pevná neni, když sem ji stoho rval poprví(nevěděl jsem jak nato) tak moc dobře nedopadla (ale použít se ještě dala -polaku!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 (editace) Vyfotím ti zdemontovanou lištu na combi, tam je jasně patrné, kde a jak tenkým šroubovákem zapáčit. Stačí vyklesnout jeden zobáček, pak povolí ten protější a další už jdou celkem sami postupně. Vždy jsou proti sobě 1 nahoře a 1 dole. Večer to tu bude, pokud se někde nezapomenu na motorce . OK, diky moc predem, foto bude super... Klaca: Proc "polaku"? Sem normos cech Edit: Asi trosku nablbanej cech, uz chapu Vypadla mezerka, takze po laku se pouzit dala Editováno: 12. Květen 2006, autor: NoiseR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jak rika vetsina jde to v poho, akorat to che vzdycky pacit v miste kde jso uzacvaknuty at ji neprasknes, jsou docela mekky jinak zadni jde pokud nemas cidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jak rika vetsina jde to v poho, akorat to che vzdycky pacit v miste kde jso uzacvaknuty at ji neprasknes, jsou docela mekkyjinak zadni jde pokud nemas cidla OK, diky moc, pockam na foto od Marka a pak na to vlitnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 A co přední na faceliftovým nárazníku. Jdou dolů bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 A co přední na faceliftovým nárazníku. Jdou dolů bez problémů? Jde to v poho, akorát opatrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 1. foto, tam je vidět, jak daleko od konce bys měl začít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Sem vůl, já ty fotky přehodil. Na 1. fotce je vidět, jak vypadaj packy na zaklesnutí do nárazníku a na týhle zase jak jsou asi packy rozmístěný. Doufám, že to někomu pomůže. Dloubat opatrně a šroubováček tlačit spíše směrem do lišty, než do nárazníku. Marek TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek TDi Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 OK, uznávám, fotit moc neumím, no. Mohlo to bejt vidět i líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.