dandyho Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Ahoj kluci, mam OII 1,9TDi Ambiente (r.v. 2006). Koupil jsem novy volant (dodavany do modelu Scout) a ted mi znamy mechanik rekl, ze puvodni airbag ze stareho volantu tam pujde, ale nebude spravne fungovat s ridici jednotkou. Mohli by jste mi napsat jestli to tak opravdu je? Selskym rozumem nechapu, proc by to nemelo fungovat ..... Diky moc za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 pokud jsou oba volanty předfaceliftové, tak bag bude fungovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tema o volantoch. LINK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 fungovat bude bez problémů...po elektro stránce se přeci nic nezměnilo...vždyť je to jako bys odpojil bag a zase ho připojit (odpojíš bag, sundáš volant, dáš nový volnat a připojíš původní bag)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.