Rubas Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) Stále mi kolísá teplota motoru. Když byly mrazy, motor jsem ani nezahřál na 90°C. Je to vadným termostatem? Měl jsem ho venku. Otvíral a zavíral, ale asi otvírá moc brzo. Je tam ještě původní. Teplotu vody jsem při zkoušce neměřil. Bude stačit výměna za nový, nebo je ještě někde jinde zrada Editováno: 21. Březen 2010, autor: Rubas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tityus Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 (editace) ked je vadny teplomet teda cidlo teploty tak ti bdu aj blbnut zhavice.... Editováno: 23. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hergo Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 To nejak nechapu s tema zhavicema, ale asi toho moc nevim. Jinak kolisajici teplota ma velky predpoklad na vadny termostat. Ani si nenapsal kolik ma nalitano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.