TomasB Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje po letošní zimě musím říct, že bych všude používal inertní posyp..ale nevím, co mě štve víc sůl je mrcha v tom, že auto trpí, ale zas drhnout každou chvíli hmyzí koberec je taky docela vos..r Ne ze bych miloval sul na silnicich, snih mi nevadi. Ale "inertni" posyp podle nasich silnicaru v okoli Prahy = 4 x pavoucek na celnim skle (jen cekam na vetsi ranu, je pojisteno a na TK jsem prosel) a otriskana kapota. Mouchy, komari je nic proti projeti hejna chroustu, coz se mi stalo samozrejme vloni. To je jak kulometna palba. HM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou Jojo, brizy a repka vedou Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje po letošní zimě musím říct, že bych všude používal inertní posyp..ale nevím, co mě štve víc sůl je mrcha v tom, že auto trpí, ale zas drhnout každou chvíli hmyzí koberec je taky docela vos..r Ne ze bych miloval sul na silnicich, snih mi nevadi. Ale "inertni" posyp podle nasich silnicaru v okoli Prahy = 4 x pavoucek na celnim skle (jen cekam na vetsi ranu, je pojisteno a na TK jsem prosel) a otriskana kapota. Mouchy, komari je nic proti projeti hejna chroustu, coz se mi stalo samozrejme vloni. To je jak kulometna palba. HM to je blbý-uznávám... ale když nesypou makadamem, kterej jim zbyl z léta od přípravy nový silnice dá se to přežít. já tuhle zimu jezdil dost třeba na Vysočině po silnicích kde sypou jenom štěrkem a přišlo mi, že když tam ten sníh prostě zůstane, lidi si víc uvědomujou, že to není úplně ono a nejezdí jako krávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 hmyz je nahovno ale jednou sem si umyl auto nalestil a druhej den sem prisel a myslel ze me vomejou stal sem pod stromem nebo spis stromeckem a nejakej ptak co to nemohl vydrzet a uz nedoletel do hnizda mi prdl na strechu vajco bylo roztriknuty pres pul strechy to sem byl fakt nastranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 hmyz je nahovno ale jednou sem si umyl auto nalestil a druhej den sem prisel a myslel ze me vomejou stal sem pod stromem nebo spis stromeckem a nejakej ptak co to nemohl vydrzet a uz nedoletel do hnizda mi prdl na strechu vajco bylo roztriknuty pres pul strechy to sem byl fakt nastranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 hmyz je nahovno ale jednou sem si umyl auto nalestil a druhej den sem prisel a myslel ze me vomejou stal sem pod stromem nebo spis stromeckem a nejakej ptak co to nemohl vydrzet a uz nedoletel do hnizda mi prdl na strechu vajco bylo roztriknuty pres pul strechy to sem byl fakt nastranej Tak to máš v poho...můj šéf zaparkoval pod stromem a než přišel tak měl komplet půl auta posraný tak, že do něj lezl dveřma spolujezdce ani domyčky ho nechtěli pustit až jedna, ale stálo ho to litr. Od té doby neparkuje zásadně pod stromem. Jo a sonax prodává i CARTECH....OC tam má slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Já, když mám okna zasraný od much jako jetel, použiju - a teď se nesmějte - colu. Fakt, zkuste to.Jde to suprově dolů. Dělám to tak už pěkně dlouho a ukázal mi to jeden borec, který obsluhuje myčku na Aralce. Kdo nezkusí, ten neuvidí a neuvěří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Já, když mám okna zasraný od much jako jetel, použiju - a teď se nesmějte - colu. Fakt, zkuste to.Jde to suprově dolů. Dělám to tak už pěkně dlouho a ukázal mi to jeden borec, který obsluhuje myčku na Aralce. Kdo nezkusí, ten neuvidí a neuvěří. Ale uveri, vzdyt je to solidni kyselina. Napriklad http://recepty.labuznik.com/recept/12817-Coca___cola a dal jsem ani necetl. Neco chemickeho vzdelani mam. HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.