avus Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Ahoj, oteplilo se a ja zjistil zhe mi nechladi klima. Podle servisu je klima naplnena ale kompresor netlaci. Zkusil jsem udelat LOG ve VAGU tak jej prikladam na porovnani, pokud by byl nekdo ochotnej se podivat na svem aute. Tlak tam je dle VAG 6 baru. Zjistil jsem ze pokud na miste zvednu otacky motoru do max tak prestane jit do kompresoru proud. Mate nekdo tip co stim? Dik V. Tak zpet soubor mi nejde prilozit , mohu jej tedy poslat pres PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Je to jednoduchý ve vagu to ulož a pak když píšeš tak si jen otevři místo uložení klikni pravým tlačítkem dej( vybrat vše )a pak klikni zpět do toho co píšeš opět pravým tlačítkem( vložit) a je to. Já taky řeším nefunkční klimu jen s tím že měním panel klimatroniku předface (klima funguje na 100% Ok) za nový panel face a ten mi funguje ale nesepne klima kompresor.Taky už nevím co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 často odcházej kompresory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 25. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 často odcházej kompresory... a jak to poznam? Na vagu ? Bloky namerenych hodnot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.