Host Bobik Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 pekny ....taky jsem chtel hodit napis BOBIK, ale K je neresitelny problem...... Jak to ? Tak si to tam dej z OKTAVIA diky za radu, zitra se stavim ve Scoda auto a koupim oznakeni na Oktavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 když se tady mluví o těch nápisech a tak, tak bych chtěl vědět jestli nevíte jak se jmenuje ten font /název písma, kterym je napsáno fabia/octavia/superb. Chci si nechat udělat nálepku ale potřebuje znát název písma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 když se tady mluví o těch nápisech a tak, tak bych chtěl vědět jestli nevíte jak se jmenuje ten font /název písma, kterym je napsáno fabia/octavia/superb. Chci si nechat udělat nálepku ale potřebuje znát název písma Jo tak po tom taky pátrám ale marně. nebo kdyby byl název alespoň nějakého podobného. Tady jsou stovky fontů ale nenašel jsem ten pravej třeba budete mít lepší oko. http://www.webpagepublicity.com/free-fonts.html#Free%20Fonts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 http://www.webpagepublicity.com/free-fonts/a/Andover.ttf TAK PODLE MĚ BY TO MOHL BÝT TENTO DRUH PÍSMA, ALE NEJSEM SI JISTEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 No podobný to je ale není to ono .... dík za snahu. má někdo jinej návrh ??? tak schválně kdo ho najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Neverím, že to bude nejaký existujúci font. Určite si to navrhla Škodovka sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Neverím, že to bude nejaký existujúci font. Určite si to navrhla Škodovka sama. Taky bych rekl . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Neverím, že to bude nejaký existujúci font. Určite si to navrhla Škodovka sama. To rozhodně. Škodovka má toto písmo jako součást image teď jde jenom o to kde se toto písmo objeví jako font např. pro Windows, nebo jestli se najde podobné - použitelné např. při zadávání výroby samolepek apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 to je pravda, že to bude takové její knowhow, ale myslim si, že by se to hodilo hodně lidem, nebo ať začnou prodávat sadu písmen s tímto fontem, něco na tom trhnopu a já budu spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 nic proti gustu ale připomíná mi to slovně (falus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Potřeboval bych C . Chci tam mít FABKA .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 tak si ho kup ne? v cem je problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Kessler Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 To písmo se jmenuje Sulphur. Snad ten odkaz bude fungovat... http://kessler.wz.cz/programs/SULPHUR.TTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 no to je wono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 tak si ho kup ne? v cem je problem Já myslel, jestli někomu nezbylo z pojmenování fabky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 ve slove Fabia se C nevyskytuje... takze jestli nekdo daval napis FABKA (z C a I) tak mu asi pismenko z FELICIA nebo OCTAVIA tezko zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 nápis z FELICIE mám doma v garáži snad někde ještě celej, ale asi ti moc nepomůžu je to z tý starší felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 zdravim kluciii .. taky jsem dnes pojmenoval svou fabulku,nese me jmenu upresneno muj nick tady na foru .. jsem spokojen .. To je fakt dobré a ta barva je úplně nej,taky sem chtěl takovou,ale 74kW, nakonec sem sehnal "jen"zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 pěkný a ty světla!mňam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Inak k tomu fontu Sulphur - je to podbné, ale napr. "S" je blbé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Potřeboval bych C . Chci tam mít FABKA .. Uz to tam mas? Hod sem foto ked mozes. Tiez som o tom uvazoval... A cim to tam vlastne lepite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Zdravim, chtel bych se zeptat, nevite nekdo kde se da sehnat fonts nebo jestli nemate pismu stylu ,ktery je na krytu motoru, takova ta pismenka, je tam napsany treba: 1.4 16V , diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Zdravim, chtel bych se zeptat, nevite nekdo kde se da sehnat fonts nebo jestli nemate pismu stylu ,ktery je na krytu motoru, takova ta pismenka, je tam napsany treba: 1.4 16V , diky za odpoved. nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.