Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... (ložiska, čepy...) Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí... a pneumatikari o podvozku octavie vi vic nez vyvojari v boleslavi? nevim jak by jinak mohli vubec pustit na trh priplatkovy 17ky 225/45. mam neco pres 50tis docela narocnyho provozu a nepozoruju zadne velke odchazeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... (ložiska, čepy...) Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí... a pneumatikari o podvozku octavie vi vic nez vyvojari v boleslavi? nevim jak by jinak mohli vubec pustit na trh priplatkovy 17ky 225/45. mam neco pres 50tis docela narocnyho provozu a nepozoruju zadne velke odchazeni... No, soudruzi ve Škodovce se už hodněkrát sekli. Kupříkladu není to tak dávno, co se tu řešily gumy rozdrbané zevnitř u těch přípaltkových 17". Ale pro mě za mě si tam třeba dávajte 20"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 a muzu se zeptat k cemu jste s tema rozdrbanyma gumama dosli? protoze to bych videl spis na problem pneumatiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... (ložiska, čepy...) Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí... Proto se na 17" dava upravenej podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak jsme se vratili a poridil si toto: Dneska jsem jí viděl, pěkná kočička... Jo jo fajnova... Koukam ze se to tu opet staci k diskuzi na tema 16" a 17" pneu, cehoz se jiz nehodlam zucastnit kazdy ma jiny nazor, ja mam ten co aka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.