Květen 28, 200619 r 17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... (ložiska, čepy...) Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí... a pneumatikari o podvozku octavie vi vic nez vyvojari v boleslavi? nevim jak by jinak mohli vubec pustit na trh priplatkovy 17ky 225/45. mam neco pres 50tis docela narocnyho provozu a nepozoruju zadne velke odchazeni...
Květen 28, 200619 r 17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... (ložiska, čepy...) Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí... a pneumatikari o podvozku octavie vi vic nez vyvojari v boleslavi? nevim jak by jinak mohli vubec pustit na trh priplatkovy 17ky 225/45. mam neco pres 50tis docela narocnyho provozu a nepozoruju zadne velke odchazeni... No, soudruzi ve Škodovce se už hodněkrát sekli. Kupříkladu není to tak dávno, co se tu řešily gumy rozdrbané zevnitř u těch přípaltkových 17". Ale pro mě za mě si tam třeba dávajte 20"...
Květen 28, 200619 r a muzu se zeptat k cemu jste s tema rozdrbanyma gumama dosli? protoze to bych videl spis na problem pneumatiky...
Květen 28, 200619 r 17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... (ložiska, čepy...) Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí... Proto se na 17" dava upravenej podvozek.
Květen 28, 200619 r Autor Tak jsme se vratili a poridil si toto: Dneska jsem jí viděl, pěkná kočička... Jo jo fajnova... Koukam ze se to tu opet staci k diskuzi na tema 16" a 17" pneu, cehoz se jiz nehodlam zucastnit kazdy ma jiny nazor, ja mam ten co aka!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.