Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek

Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... ;) (ložiska, čepy...)

Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí...

a pneumatikari o podvozku octavie vi vic nez vyvojari v boleslavi? nevim jak by jinak mohli vubec pustit na trh priplatkovy 17ky 225/45. mam neco pres 50tis docela narocnyho provozu a nepozoruju zadne velke odchazeni...

Vloženo
17ky jsou na oktavky minimum, jinak to vypada divne, ja na pristi sezonu chystam 18ky a snizenej podvozek

Mno nevím, co jsem zatím mluvil s pneuservisákama, tak říkali pravý opak, co ty. Prý pro Octavie max. 205/55/16, jinak se podvozkové díly hodně rychle poroučejí... ;) (ložiska, čepy...)

Takže já zůstávám u 16", velká kola jsou pěkná záležitost, ale za tu cenu mi to nestojí...

a pneumatikari o podvozku octavie vi vic nez vyvojari v boleslavi? nevim jak by jinak mohli vubec pustit na trh priplatkovy 17ky 225/45. mam neco pres 50tis docela narocnyho provozu a nepozoruju zadne velke odchazeni...

No, soudruzi ve Škodovce se už hodněkrát sekli. Kupříkladu není to tak dávno, co se tu řešily gumy rozdrbané zevnitř u těch přípaltkových 17". Ale pro mě za mě si tam třeba dávajte 20"... ;)

Vloženo

Proto se na 17" dava upravenej podvozek.

Vloženo
Tak jsme se vratili a poridil si toto:

Dneska jsem jí viděl, pěkná kočička... -_-

Jo jo fajnova... Koukam ze se to tu opet staci k diskuzi na tema 16" a 17" pneu, cehoz se jiz nehodlam zucastnit :p:p kazdy ma jiny nazor, ja mam ten co aka!!! ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...