Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Hezky pěkně, ten má podlě mě 20´, to už není moc na provoz :-) Jinak myslím, že 235 by mohl být problém - škrtání.

Sirku by som zvolil 8" a ET 45 - 40. Pneu radsej 235, predsa len maju viac materialu ako 225 lol

BTW: tento na fotke ma 19" alebo 20"? :help:

Vloženo (editace)

No, já mám 18´ Luxony, auto je pěkné, elegantní, ale na 19´bych se mi líbilo víc. Zase by ho už přítelkyně nemohla řídit, což by znamenalo, že bych si spoustu krát musel odepřít pifko :-) Néé, vážně. 18´mi přijde normální, ale 19´ nejhezčí. Trochu se bojím, že pak bude amortizace rázem někde jinde, ale jak píšete, 40 profil má spousta aut ... i když na 19 by to muselo mít přeci 225/35, a to je už celkem dost málo. Další věc je, že to není v TP, tzn., že by se pak případně hůře likvidovalo při poj.událostech, i když vím, že v minulosti to nebyl nikdy problém, vždy jsem měl větší kola než byly v TP. Ještě popřemýšlím, ale na 19´ by to byla bomba!

Ja zijem v tom, ze aj na 19" to musi byt este OK - ved VW to dava na Golf R. Tiez aj Fabia RS ma 17" s profilom 205/40, co je vlastne vyska pneu ako keby to boli 19" na Octavii alebo Superbe... :)

Editováno: , autor: Robert P.
Vloženo

18´ jsou v pohodě, ale 19´ by byly hezčí, ale je fakt, že na naších cestách je i 18´ hodně :-(

jj, toto budú 20"..

Robert: nestačia ti origo 18"? podla mna su dobre :)

Lebo aj 19" je na ČS cesty už dosť tvrdé.

• o 5 let později...
Vloženo

Ahoj,hledám kola Phoenix anthrazit 19 z nového superba a nemůžu je najít.Nemá někdo tip kde se dají sehnat a nemyslím tím u autorizovaného prodejce:-).

• o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Mal som na Superbe 19' Sirius zo SupaIII .... Spokojnosť maximálna... Pohodlie porovnateľné ako na 18' 

Nemam combi ale jedna fotka pre predstavu. 

Podotikam že na seriovom podvozku, žiadne zníženie

20160829_163141_HDR.jpg

20160828_131620_HDR.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...