Doktor Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Všechny předešlý auta byl jenom benzín a teď přecházím z MPIčka na TDIčko, zajímal by mě váš názor, po 10 letech vůně benzínu si zvykat na traktor nebude prdel Min. otáčky Ideální otáčky Max. otáčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 pri normalni jizde se drz kolem 2000 pri ostrejsi jizde muzes i vejs 4000 hlavne to auto musi byt zahraty na provozni teplotu za studena to nehon az se to zahreje tak muzes jezdit jak chces kdyztak si precti http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/motorTDI.htm je to dobrej web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Vlacek ví, o čem mluví...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 pri normalni jizde se drz kolem 2000 pri ostrejsi jizde muzes i vejs 4000 hlavne to auto musi byt zahraty na provozni teplotu za studena to nehon az se to zahreje tak muzes jezdit jak chces kdyztak si precti http://www.skodaoctavia.cz/motornavody/motorTDI.htm je to dobrej web dik super toho sem si tam nevsim danke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Všechny předešlý auta byl jenom benzín a teď přecházím z MPIčka na TDIčko, zajímal by mě váš názor, po 10 letech vůně benzínu si zvykat na traktor nebude prdel Min. otáčky Ideální otáčky Max. otáčky To bude v pohode- taky jsem prechazel z benzinu na TDi a trvalo mi to par dni si zvyknout na ten motor - ale jsem nadsenej :-) Je fakt ze jsem jezdil jen s relativne malo vykonnym benzinem a byl zvyklej to tocit a pak u nafty se naucis vyuzivat kroutak pri nizkych otackach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Idealni je tak 2100, ale zalezi taky na variante Tdi (od 50-96kW u kokty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Mozna i na turbu s natacenim lopatek a bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Dobrý je si dát na displej momentální spotřebu a jezdit podle toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Dobrý je si dát na displej momentální spotřebu a jezdit podle toho Lepsi se nedivat Ted jsem udelal pokus - jel jsem asi 150km za Prahu, kus po dalnici, kus okreska - kdyz jsem si daval pozor a jel podle pocitace mel jsem to za 4.5l/100km, normalne jezdim tak za 5 v tomhle rezimu. A muzu zodpovedne prohlasit, ze mi ten pullitr za tu sneci jizdu nestoji ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 optimalni otacky poznas podle citu, az s tim autem najedes par kilometru. podle me nejde napsat, ze optimum je tolik a tolik...sam poznas, ceho si ten motor zada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAFyy1 Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 (editace) Mám 1.9 66kw a kolikrát jedu kousek na 50 asi 55 a mám na 4 asi 1500 ot/min a i když to občas klesne pod míň tak auto zrychluje normálně neklepe se oproti co jsem dřív občas jezdil s jiným dieselem, u toho otáčky pod 1500 vadili, auto se klepalo ale u té mé octavky se začne klepat jen když fakt jdu pod 1000 jinak furt táhne při zmáčknutí plynu i když más na 50kmh 4 stupen. Prostě řiď se podle auta no. Editováno: 10. Květen 2022, autor: SAFyy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.