Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Fabia SDI, r.v. 2001 najeto 215.000 km

v současné době, když chci nastartovat v době, kdy je teplota venku nad asi 15 stupnu, kontrolka žhavení jen problikne ( což by mělo být v pořádku ) a při následném startování motor točí a nic. Chytne třeba až na 5 pokus při delším točení. Při startu jde z výfuku světlý kouř. :help:

Když pak jedu kratší trasu a chci opět nastartovat, taj to jde bez potíží.

Za chladného počasí při startu proběhne klasické žhavení a auto celkem v pohodě nastartuje, ale dříve starty probíhali daleko lépe a šlo to na cvrnknutí.

Žhavící svíčky jsem již vyměnil a problém trvá.

děkuju předem za rady

• 6 měsíců později...

dobrý den mám ten samý problém. Jakmile je auto studené tak nechce chytnout žhaviče ok. pokud je teple tak chytne jak nic. co s tím dělat?

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Co takhle tlaky? řešili jsme ten samý problém na otcově berlingu(1,9D) když bylo venku teplo auto startovalo a když byla teplota venku nižší než cca 5stupňů tak to sotva chytlo a problem byl v tom že čerpadlo nedrželo tlak a padala nafta,takže se čerpadlo rozebralo přetěsnilo seřídilo pak se vyměnili pístní kroužky a srovnala se hlava a vše bylo ok ;)

Segi78: a stím bílím kouřem se podívej pod víčko oleje jestli tam není emulze a kontroluj chladící kapalinu v nádobce jestli ti neubývá :palec2:

• 1 rok později...

Take mam tento problem,proste by to chtelo nažhavit,ale nežhavi to pri určite teplotě,tak to dlouho točí a pak zahulí,jinak auto pak nekouří,je tam nejake čidlo teploty,může zustat odpojené? co to bude delat,nevite někdo?

jenom taková otázečka, zkoušeli jste někdo čistit palivovej system??? (sací koš v nádrži, novej (ale kvalitní) palivovej filtr, přepady?) budete se divit co tam je za bordel.... mám SDI 215000 a jde na brnk, ale když jsem vyměnil filtr, tak se přes něj přisával luft a nafta padala.... vyměnil jsem za pořádnej (700kč) vyměnil přepady, a vyčistil sací koš a nemám problém

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.