segi78 Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Fabia SDI, r.v. 2001 najeto 215.000 km v současné době, když chci nastartovat v době, kdy je teplota venku nad asi 15 stupnu, kontrolka žhavení jen problikne ( což by mělo být v pořádku ) a při následném startování motor točí a nic. Chytne třeba až na 5 pokus při delším točení. Při startu jde z výfuku světlý kouř. Když pak jedu kratší trasu a chci opět nastartovat, taj to jde bez potíží. Za chladného počasí při startu proběhne klasické žhavení a auto celkem v pohodě nastartuje, ale dříve starty probíhali daleko lépe a šlo to na cvrnknutí. Žhavící svíčky jsem již vyměnil a problém trvá. děkuju předem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romero Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 (editace) dobrý den mám ten samý problém. Jakmile je auto studené tak nechce chytnout žhaviče ok. pokud je teple tak chytne jak nic. co s tím dělat? Editováno: 28. Březen 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Co takhle tlaky? řešili jsme ten samý problém na otcově berlingu(1,9D) když bylo venku teplo auto startovalo a když byla teplota venku nižší než cca 5stupňů tak to sotva chytlo a problem byl v tom že čerpadlo nedrželo tlak a padala nafta,takže se čerpadlo rozebralo přetěsnilo seřídilo pak se vyměnili pístní kroužky a srovnala se hlava a vše bylo ok Segi78: a stím bílím kouřem se podívej pod víčko oleje jestli tam není emulze a kontroluj chladící kapalinu v nádobce jestli ti neubývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalos1 Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Take mam tento problem,proste by to chtelo nažhavit,ale nežhavi to pri určite teplotě,tak to dlouho točí a pak zahulí,jinak auto pak nekouří,je tam nejake čidlo teploty,může zustat odpojené? co to bude delat,nevite někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvachabl Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 jenom taková otázečka, zkoušeli jste někdo čistit palivovej system??? (sací koš v nádrži, novej (ale kvalitní) palivovej filtr, přepady?) budete se divit co tam je za bordel.... mám SDI 215000 a jde na brnk, ale když jsem vyměnil filtr, tak se přes něj přisával luft a nafta padala.... vyměnil jsem za pořádnej (700kč) vyměnil přepady, a vyčistil sací koš a nemám problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.