Mr.Tvola Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Zdravím. Máme s bratrem oba Fabii 1.4 16v r.v. 2001. Chtěl bych se zeptat, čím může být to, že při sešlapnutí plynového pedálu a následného sundání nohy výletnou ještě otáčky zhruba o tisícovku a až poté klesnou. Pochopitelně je to nejvíce znát při jizdě(řazení). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 (editace) Jestli při řazení tak to může být spojkový spínač. Jestli myslíš takovou tu "prodlevu " plynu tak to je normální, tenhle motor má pomalý myšlení. Editováno: 4. Duben 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) Jestli při řazení tak to může být spojkový spínač. Jestli myslíš takovou tu "prodlevu " plynu tak to je normální, tenhle motor má pomalý myšlení. No, mně to ale nedělalo do doby, kdy se mi rozsvítila kontrolka Systém kontroly výf. plynů. Která semtam svítí, semtam ne. A tohle není ta "prodleva" na kterou jsem zvyklej . Musím před řazením dát nohu z plynu a až poté šlapat na spoj. pedál Editováno: 5. Duben 2010, autor: Mr.Tvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Tak diagnostika ti to řekne Třeba to opravdu bude ten spojkový spínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.