NNNTomas Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Podle DP se měří kompresní tlaky na zahřátém motoru. Mají mít určitý tlak a max. rozdíly mezi jednotlivými válci. Točit startérem se má tak dlouho, dokud tlaky nepřestanou stoupat. Jenže někde jsem četl, že má protočit jen párkrát, v DP píší - viz výše.... co je tedy správně? Pokud jsou tlaky v pořádku, rozdíly v toleranci, dá se říci, že jsou kroužky, ventily a těsnění pod hlavou v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Zalezi na tom co mas za kompresiometr jinak je to tak jak pises dokud tlak neprestane stoupat. Pokud jsou tlaky v poradku tak jsou krouzky ventily a tesneni pod hlavou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Já jen ze zvědavosti... Někde jsem totiž četl /a už nevím kde, atˇ hledám jak hledám / že, se má točit startérem jen asi 4 sec - nebo "takty" - a pak odečítat tlaky, což mi přišlo dosti divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tak o tom sem nikdy neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) no,uz si zhromazdujem material na vyrobu tlakomera.nieje od veci poznat aj "krvny tlak" kobyly ktora nas nozi ze Aj ako sa hovori co oko nevidi co srdce neboli.Aj ja pokial mi nenamerali vyskoky tlak som bol spokojny Editováno: 7. Duben 2010, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 9. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 (editace) . Editováno: 16. Duben 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.