jirka vlnar Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 (editace) Zdarec při poklesu otáček a přibližně 1200 ot/min. mi vždycky tak nepříjemně blafe z výfuku.Nevíte někdo čím by to mohlo být.Výfuky a těsnění jsou skoro nové.Díky Editováno: 6. Duben 2010, autor: jirka vlnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Kolik ti to žere? Mohla by bejt bohatá směs nebo podálený ventily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka vlnar Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Jezdím cca 6.5L coš se mi zdá velice dobréé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka vlnar Vloženo 17. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Už jsem na to přišel byly praskle svody tak jsem je zavařil a je po rachotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.