Publikováno Duben 7, 201015 r Ahoj všem,v noci z 5 na 6 mi byla odcizena octavia 1,8T červený metalízy rok výroby 2002. v černý kůži!!!! Poznávací znamení,na kufru měla dvě písmena MaM=(((dík všem a těm lotrům ruce na špalek
Duben 8, 201015 r Ahoj, je mi to moc líto, měls tu krasavici pojištěnou? Co zabezpečení? Jak tu všichni radí, jezdit po okolí a zkusit hledat...
Duben 8, 201015 r To sou hajzlíci, usekat ruce!!!!To je hnus.To je mi líto.Doufám že si měl pojištěno.
Duben 10, 201015 r Autor pojištěnou jsem jí měl,ale znáteto ,odečtou vám amortizaci atd takže dostanete ani né polovinu toho co stojí a pak člověk k tomu má nákej vzath=(((
Duben 13, 201015 r JJ máš pravdu už pár lidí tady psalo že jim pojištovna vyplatila o 100tis dolu po 9 měsících co auto vlastnili.Je to hnus hlavně jak si to člověk platí to pojištění.Kdyžtak napiš o kolik tě pojištovna zkrouhla.Přeju ti aby tě zkrouhli co nejméně.A jak píšeš vztah a vyšperkování mazlíka se zaplatit nedá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.