harry-one Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ahoj všem,v noci z 5 na 6 mi byla odcizena octavia 1,8T červený metalízy rok výroby 2002. v černý kůži!!!! Poznávací znamení,na kufru měla dvě písmena MaM=(((dík všem a těm lotrům ruce na špalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Ahoj, je mi to moc líto, měls tu krasavici pojištěnou? Co zabezpečení? Jak tu všichni radí, jezdit po okolí a zkusit hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 To sou hajzlíci, usekat ruce!!!!To je hnus.To je mi líto.Doufám že si měl pojištěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry-one Vloženo 10. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 pojištěnou jsem jí měl,ale znáteto ,odečtou vám amortizaci atd takže dostanete ani né polovinu toho co stojí a pak člověk k tomu má nákej vzath=((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 JJ máš pravdu už pár lidí tady psalo že jim pojištovna vyplatila o 100tis dolu po 9 měsících co auto vlastnili.Je to hnus hlavně jak si to člověk platí to pojištění.Kdyžtak napiš o kolik tě pojištovna zkrouhla.Přeju ti aby tě zkrouhli co nejméně.A jak píšeš vztah a vyšperkování mazlíka se zaplatit nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.