Jenda 11 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Včera mě na zkušebce stoply fízlové.Jen tak pro nic zanic, prostě preventivní odchyt. Naneštěstí sem u sebe neměl doklady jenom zakázku od auta.Nadiktoval jsem jim iniciály.....prověřily si mě..................... no a pak mi nasadily klepeta a odvezli na fízlárnu a tam mě šouply do klece k ňákýmu houmlesákovy. Dozvěděl sem se že od roku 2002 mam blokaci na řidíčák.Já nevěřil svejm uším každopádně když mě po 4 hodinách pustily vypravil sem se na magistrát a je to tak od 2002 neřidič. Ani nebudu zmiňovat kolikrát mě chytly od tý doby a kolikrát si mě prověřovaly + hromadu bouraček a spousta fotek za rychlost a předvolání mi za tu dobu přišlo a vždy ok. a teď todle po osmi letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 to asi za tu hromadu fotiek, buraciek... ale nie, aky bol dovod ze ti odobrali vodicak este v roku 2002? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 tak to je husťárna...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 tot i jako nikdo nerek ze ti vzali ridicak ? nejaky divny ne ? kdyz si te xkrat proverovali tak by taky asi museli zjistit ze papiry nemas ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 11 Vloženo 8. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) Papíry mi vzaly ze zdravotních důvodů,když sem byl na vojně.Tenkrat byli povodně odplavilo nam to půlku baráku a já si nechal napsat papíry na hlavu abych se dostal domu.Po 3 měsících sem si zažádal o vracení a na zakladě posudlků od lekařů mi ho vratily. Měl sem na to i lejstro, ale osm let je dlouhá doba a už ho asi nemam nebo sem ho nenašel. Nejhorší na tom je že ja tendle rok už něco podobně tragickýho zažil a todle z řidičákem je jen taková perlička. Editováno: 8. Duben 2010, autor: Jenda 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 tak to by stejně mělo být někde napsaný, že jsi žádal o vrácení papírů a že ti byly vráceny, aspoň u doktora, který ti vystavoval nový zdravotní posuek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 11 Vloženo 10. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Tak a je to vyřešený,chlapci tam v tom maj trochu bordel.Byl jsem to řešit na magistrátu kde se ke mě chovaly poněkud arogantně a defakto mi vůbec nevěřily, ale ve dveřích č.232 se začly zajímat a vyžádaly si z archívů spisy k mému jménu a tam to bylo.Včera sem to byl rovnou s mladou a kámošema zapít .Od včerejška jsem ofiko zase řidič......paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 tak aspoň, že to dopadlo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.