j.r.junior Vloženo 9. Duben 2010 Vloženo 9. Duben 2010 Ahoj, doufám že už to tu někdo neprobíral Při couvávání a následném brždění se ozve cvaknutí v přední nápravě nemáte někdo tušení co to může být?Díky Citovat
deny8 Vloženo 9. Duben 2010 Vloženo 9. Duben 2010 Ahoj,mě to dělává spodní čep ramene-kulák na rameni. Citovat
notobi Vloženo 9. Duben 2010 Vloženo 9. Duben 2010 občas to dělá i utržený uložení výfuku je siice pod podlahou, ale přes trubku je to slyšet zepředu dokud se auto nezvedne a nezkontrolujou vůle na nic se nepřijde Citovat
j.r.junior Vloženo 11. Duben 2010 Autor Vloženo 11. Duben 2010 (editace) Výfuk to nedělá,v týdnu zajedu na rampu vyměním gumy stabilizátoru a zkouknu to s kamarádem přímo v akci a uvidíme zatím díky Editováno: 12. Duben 2010, autor: j.r.junior Citovat
bungeland Vloženo 17. Duben 2010 Vloženo 17. Duben 2010 Výfuk to nedělá,v týdnu zajedu na rampu vyměním gumy stabilizátoru a zkouknu to s kamarádem přímo v akci a uvidíme zatím díky evidujem uplne rovnaky problem prisiel si na nieco prosim ? dakujem. Citovat
tomasstoupa Vloženo 19. Duben 2010 Vloženo 19. Duben 2010 evidujem uplne rovnaky problem prisiel si na nieco prosim ? dakujem. Měl jsem ten samý problém a dělají to brzdové destičky(jak časem orezá brzdový třmen,tak se zvětší vůle tam vymezená pro destičky,ty se samozřejmě používáním o nějakou tu desetinku opotřebují-myslím tedy tvar destiček ne šířka a pak to dělá ten zvuk)Destičky jsem vyměnil zvuk přestal a ted po roce to pomaličku začíná znova. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.