Publikováno Duben 10, 201015 r Zdravim Mam taky problem, prave predne koleso mi strasne vrzga a tak som zistil ze to robi silenblok na ktory som nastriekal WD40 a zatial to nevrzga iba uplne minimalne ked prudko zabrzdim, inac to robilo vkuse ked som presiel po diere atd.. proste vzdy ked autom trhlo. A bolo to take vrzganie ze to muselo pocut cele sidlisko. Nevie niekto co by som tam mal dat aby to prestalo uplne a dlhsie to vydrzalo ? vymena neprichadza do uvahy nakolko nemam prachy na to dik za pomoc
Duben 10, 201015 r Tak nejazdi a nebude ti nic vrzgat. VED NEMAS PRACHY!! Na palivo mas peniaze a udrzbu nie VYMENIT !!!Novy silentblok stoji cca 10 Euro. Upraveno Duben 10, 201015 r od PROCHY603
Duben 10, 201015 r Autor az nato ze u v nasom paradnom servise mi zauctuju aspon 100eciek, takze bud rad niekomu inemu alebo nepis, preto hladam nejake docasne riesenie
Duben 10, 201015 r Injekční stříkačku, jehlu a nějakej hustší olej. A normálně ho "navočkuj". Nám to tak servisák udělal a pohoda. Stálo to 2 piva a ve Škoda servisu prvně měnili silentbloky a pak když se tam po 2000 km přijelo, že to dělá zas, chtěli je měnit znova. Po zjištění že už to dělali chtěli měnit nápravu.
Duben 10, 201015 r To je úplně jedno. Motorák, převoďák, hydrauliku prostě co máš po ruce. Klidně i vyjetej, ale čistej. Bez prachu a kovovejch pilin. Jde o to abys ho něčím promazal. Moc řídkej olej (super čistá hydraulika pro ovládací ventily) vytíká. Napíchni ho jakoby z vrchu a je to. Nám tam šplíchl právě ten vyjeťák. Je takovej pěkně šmírovej - hustší a tolik nevytíká a je zadarmo. Jen bacha de to blbě napichovat. Nevím co měl za jehlu, ale za 10 minut bylo auto z5.
Duben 11, 201015 r Mne to nasprejovali niecim v servise, ale este trosku vrzga. Jedine co som videl ze to bolo od wurth, ale co to bolo....
Duben 12, 201015 r příště by bylo dobrý použít již založené téma a vložit dotaz tam např do vyvěšeného tématu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.