jtfcobra Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 (editace) BSG Prosím o popis konektorů dá se to někde sehnat? Editováno: 12. Duben 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Vsetko sa da zohnat . Aj BSG aj konektory. BAZAR tu,VRAKOVISKO,SKODA PREDAJNA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Vsetko sa da zohnat . Aj BSG aj konektory. BAZAR tu,VRAKOVISKO,SKODA PREDAJNA. Jo to je mi jasny ale hledam dilenskou prirucku popis co tam je zapojene v tech konektorech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 DP nebo Elsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 DP nebo Elsa Nemáte to někdo vytažené?Třeba v PDF nebo JPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 BSG Prosím o popis konektorů dá se to někde sehnat? Nabuduce napis ze potrebujes elektricku schemu zapojenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ale on nepotřebuje elektrické zapojení konektorů, jen popis zapojení a to je celkem rozdíl, má to popsané dobře, jde o takzvaný PINOUT jednotky, v praxi to vypadá jako čísla konektorů a vývodú s textem, kam to jde. rád bych ti sejmul z obrazovky, ale mám malý displej, takže by to bylo na x obrázků, ale pokud chceš, můžeš si ke mně dojet a nafotit si to z papírových schémat, nebo mi napiš, o jaké vývody ti extra jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 ale on nepotřebuje elektrické zapojení konektorů, jen popis zapojení a to je celkem rozdíl, má to popsané dobře, jde o takzvaný PINOUT jednotky, v praxi to vypadá jako čísla konektorů a vývodú s textem, kam to jde. rád bych ti sejmul z obrazovky, ale mám malý displej, takže by to bylo na x obrázků, ale pokud chceš, můžeš si ke mně dojet a nafotit si to z papírových schémat, nebo mi napiš, o jaké vývody ti extra jde Konečně rozumná odpověd ozvu se ti díky moc to mně hlavně zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.