Pištáčik Vloženo 12. Duben 2010 Vloženo 12. Duben 2010 Ahoj, nedávno som si všimol zvláštneho zvuku, ktorý ide z motorového priestoru. Niečo ako odfukovanie alebo šúchanie v pravidelných intervaloch. Detekovateľné vo voľnobežných otáčkach (alebo veľmi nízkych), po rozbehnutí to pravdepodobne prehlušia ostatné zvuky motora (alebo to prestane). Zvuk sa opakuje pravidlene prebližne po 3-7s, mám pocit, že závisí od otáčok... Nejaké tipy, čo mám skontrolovať? Vozidlo viz podpis, najazdené 68k. Á ešte jedna záležitosť ma trápi - rozbeh. Pokiaľ sa rozbieham pri nižších otáčkach (1200-1400), mám pocit, že je auto lenivšie a má sklon k chípaniu, musím dotovať plynom. Je jedno, či je motor zahriaty, alebo nie. Takmer rovnaké auto MR2009 má rozbeh o dosť plynulejší... Citovat
Indi Vloženo 13. Duben 2010 Vloženo 13. Duben 2010 Tady ti pomůže asi jen diagnostika za jízdy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.