matles100 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Tak tohle mě zajímá,jak půjdu ven,hned mrknu.Myslíš že půjde nafta tak nahoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Tiez si to obcas vsimnem, mozno fakt nejaka priecka, alebo divne ulozena nadrz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 mne tedy nevadi zvuk, pac o nem vim az kdyz ukoncim jizdu a vypnu motor, spise je mi to zvlastni a "nejmam jistotu", ze je vse OK...mel jsem pred casem BMW 1 2009 a tak jsem zase mel problem, ze pri brzdeni a rozjezdu tam neco tukalo v nadrzi..mel jsem to 2x v servisu, prej vse OK, ale zvuk tam byl porad...dle mne to byl plovak, nebo tak neco...no, pak jsem ho prodal a uz mi to bylo jedno :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Tak jsem to zase "řešil" a když jsem zaparkoval a slyšel to žblunkání, tak jsem otevřel nádřz, ovlnil se tlak a najednou ticho. Tak nevím, jestli to je, alespoň u mně, tím, že se v nádži pohybuje benzín, nebo je to něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.