dehet Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Poradí mě někdo jak se dá výměnit přední ložisko s nábojem na Fabii s posilovačem? Popřípadně zda-li máte někdo již nějaké zkušenosti. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Keď nemaš po ruke lis+prípravky ani to neskúšaj... Zver to niekomu, kto to už robil...Môže sa stať že nebudeš môct dať dole ani homokinetak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) ups 2x to sem dalo. Editováno: 14. Duben 2010, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khekar Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Poradí mi někdo Jak o sobě da výměnit Přední lozisko s nábojem Na Fabii s posilovačem? Popřípadně zda-li mate někdo nějaké zkušenosti Jiz. Děkuji [/ b] [/ size] [/ Quote] jelikož se tím živím, tak mě to připadá poměrně jednoduché, ale když to člověk dělá poprvé tak nevím.Postup je následující: povolení matky poloosy,dem.kola,dem.čepu řízení,spodního čepu ramene,dem, těhlice od tlumiče. Následně vyrazit náboj kola, ložisko a potom jen nalisovat nové, náboj a vyrazil na cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 zadej si tuhle adresu: forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=295, doufám, že to nějakej akční admin smaže z důvodu, že je to odkaz na "konkurenční" club a forum, to je totiž tady zvykem, doufám, že ti to pomůže přímý odkaz dát nejde, admini blokují jakékoliv odkazy tímhle směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Ahaaa tak uz viem ,kam sa vsetci podeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.