Wassermann Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Těžko, přetěžko.... musel by to identifikovat majitel ukradeného auta....tam na těch pravých dveřích jsem měl 2cm rýhu pod zrcátkem a tady to sedadlo jsem měl propálení od vajglu, to se mi stalo tehdy, když jsem šahal na koleno té stopařce... No šlo by to blbě, ale i takhle to někdy probíhá, když policie třeba objevi nějakou dílnu, kde se auti demontovali a najdou třeba nějaké torzo. Nebo kolikrát má okradený dřívější majitel takhle identifikovat auto, které třeba změnilo identitu Na druhou stranu třeba takové motory se na vrakáčích zcela jistě prodávají jako komplet náhr.díl a tam je idnetifikace možná, ikdyby se čórkaři snažili vybrousit číslo sebevíc Prostě se blok motoru zrengenuje na kriminalistické expertize a číslo motoru se tak odhalí, ikdyž je vybroušené, prostě je to v tom materiálu pod rentgenem k přečtení i po vybroušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Sem slyšel, že prý máte v Praze suprově zásobená vrakoviště o kterých se s trochou nadsázky říká, že mají náhradní díly na auta, která se ještě ani nezačala vyrábět Jen mi není jasné, když je to takové veřejné tajemství, proč tam chlupatý už dávno nenaběhli a nezavřeli to? Asi holt ta korupce mrška nebo že by cajti byli jediný, kdo o tom ještě neslyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 pšššt! Paroubek bere procenta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Hoši, mám jeden dotaz. Všichni tu jste chytří jako rádio, tak to budete určitě vědět. Jak se u dílů, které nejsou označeny žádným identifikačním znakem dokazuje, že jsou kradené? jj je to přesně tak a ke všemukdyž si je někdo tak jistej že to je kradený tak opravdu nechápu že na to jen kouká a nezavolá, vždyt se to stejný může stát komukoli a když budou lidi jen přihlížet tak se to těm zlodějum bude vyplácet pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Sem slyšel, že prý máte v Praze suprově zásobená vrakoviště o kterých se s trochou nadsázky říká, že mají náhradní díly na auta, která se ještě ani nezačala vyrábět Jen mi není jasné, když je to takové veřejné tajemství, proč tam chlupatý už dávno nenaběhli a nezavřeli to? Asi holt ta korupce mrška nebo že by cajti byli jediný, kdo o tom ještě neslyšel? No to jsi slysel dost dobre, nejen na auta co jeste nejsou ve vyrobni lince, ale i na auta, co se nikdy vyrabet nebudou... Zminovany vrakac ma vice nez jakakoli Skodovacka "mototechna"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Davon: ty woe, hezký...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.