kokta7 Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Uvažuji o koupi 17 palcových ALU kol na svého supíka, ale po přečtení všech tady uvedených názorů nevím, jestli dělám dobře. Doposud jezdím na 16 a jsem maximálně spokojený. A ještě jedna otázka, jaké pneu byste mi doporučili? Díky předem všem za doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 mám letní laurely a zimní flashe..oboje 17´. Zkušenosti s jinejma velikostma nemám, ale přijde mi to fajn rozměr, asi kompromis... :-) rozhodně bych se do toho nebál. Na 16kolech to nebude asi žádná sláva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 stejný názor jako Dell, já teda si půjdu cestou, že zimáky dám šestnáctky, ale letňáky 17 je v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Zdravím, chtěl jsme se zeptat jaký rozměr disků má být na Supa pro zimní 17 palcové kola? Přepokládám, že nejlépe sehnatelný bude rozměr pneu 225/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 kupuj pneu dle velkého techničáku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Ten ještě nemám. V sobotu si jedu pro auto, které je na letních, tak jsem si chtěl vzít už zrovna zimní kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 ale tak není tak těžké se zeptat, co tam je napsané ne? Když už jste domluvili koupi auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 V 18. 1. 2017 at 13:10, m.a.x.i.m.u.s napsal: Zdravím, chtěl jsme se zeptat jaký rozměr disků má být na Supa pro zimní 17 palcové kola? Přepokládám, že nejlépe sehnatelný bude rozměr pneu 225/45 každej bude mít verze a rozměry kol v TP trošku jiné...já zimní 205/55 R17.....nejlepší opravdu zjisti co tam máš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Tak jsem kontaktoval ten den prodejce a podle přílohy k technickému protokolu pořídil 225/45 R17 a byly na nějakých discích s logem W a pasovaly i na Supa. V D TP každopádně byly uvedeny pouze 18 a na evidenčně mi pán říkal, že mám podle TP malé kola, ale nakonec v pohodě. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.