Banjo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Prosím zkuste poradit. Dopředu se omlouvám za popis, jsem automechanik začátečník tzv. laik. Nechal jsem si vyměnit brzdové kotouče a desky. Po výměně hodně pískaly, tak jsme s kamarádem sundali desky srazili jsme náběhové hrany desek a namontovali zpět. Pískání zmizelo. Asi den na to mi začlo při přejezdu nerovností drnčet v levém předním kole, jako když se přejede kanál. Destičky jsou zacvaknuté ve třmenu správně, třměn je dost utažený 2 čepy. Brzdová deska i třmen mají výběžky mezi nimiž je nahoře a dole nějaké vodítko (čep po kterém chodí brzdová deska) a právě tady je asi ta vůle. Před výměnou nebyl problém. Co teď? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Koukám jako blázen, neumím si představit, co to popisuješ. Čep, po kterém chodí brzdová deska? Buď fakt nevíš, o čem mluvíš, neuraž se, nemyslím to zle, nebo tam máš něco ... ??? Zkus to nafotit a dej to sem. Rád bych to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Mas dobre dotazeny kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.