Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosím zkuste poradit. Dopředu se omlouvám za popis, jsem automechanik začátečník tzv. laik. Nechal jsem si vyměnit brzdové kotouče a desky. Po výměně hodně pískaly, tak jsme s kamarádem sundali desky srazili jsme náběhové hrany desek a namontovali zpět. Pískání zmizelo. Asi den na to mi začlo při přejezdu nerovností drnčet v levém předním kole, jako když se přejede kanál. Destičky jsou zacvaknuté ve třmenu správně, třměn je dost utažený 2 čepy. Brzdová deska i třmen mají výběžky mezi nimiž je nahoře a dole nějaké vodítko (čep po kterém chodí brzdová deska) a právě tady je asi ta vůle. Před výměnou nebyl problém. Co teď?

Díky

Vloženo

Koukám jako blázen, neumím si představit, co to popisuješ. Čep, po kterém chodí brzdová deska? Buď fakt nevíš, o čem mluvíš, neuraž se, nemyslím to zle, nebo tam máš něco ... ??? Zkus to nafotit a dej to sem. Rád bych to viděl.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...