Publikováno Květen 16, 200619 r Prosím zkuste poradit. Dopředu se omlouvám za popis, jsem automechanik začátečník tzv. laik. Nechal jsem si vyměnit brzdové kotouče a desky. Po výměně hodně pískaly, tak jsme s kamarádem sundali desky srazili jsme náběhové hrany desek a namontovali zpět. Pískání zmizelo. Asi den na to mi začlo při přejezdu nerovností drnčet v levém předním kole, jako když se přejede kanál. Destičky jsou zacvaknuté ve třmenu správně, třměn je dost utažený 2 čepy. Brzdová deska i třmen mají výběžky mezi nimiž je nahoře a dole nějaké vodítko (čep po kterém chodí brzdová deska) a právě tady je asi ta vůle. Před výměnou nebyl problém. Co teď? Díky
Květen 19, 200619 r Koukám jako blázen, neumím si představit, co to popisuješ. Čep, po kterém chodí brzdová deska? Buď fakt nevíš, o čem mluvíš, neuraž se, nemyslím to zle, nebo tam máš něco ... ??? Zkus to nafotit a dej to sem. Rád bych to viděl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.