Lukin 1.9Tdi 110PS Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Zdravím pěkně všechny oktáváky...Mám problem s motorem 1.9Tdi 81kw ...Mel jsem zatuhle lopatky v turbu a klasicky to upadalo do nouzového režimu..Dal jsem to tedy jednomu agentovi kterej byl chytrej jak radio že to vyčistí to naklapění lopatel ....Ano vyčistil do nouzáku to neupada ale turbo bere až nekde u 3 tisic otáček to teprve pořadně zabere.. už to prostě není jako dřív že to bralo od spodu.. jinak to turbo ma něco za sebou už je trošku vydřený ale ještě 5 - 10 000 km by to mohlo vydržet.... a jinak při řazení padají hrozně pomale otáčky....A ještě rada nedávejte své mezlíky k takovejm agentům jako já.. radši si to nechte udělat od někoho kdo tomu opravdu rozumi bohužel jsem na to neměl čas tak jsem svěřil mazlíka tomu volovi...Mel jsem to sice zadarmo ale více škody než užitku.....Prosím tedy pěkně o radu čím by to mohlo být... pustím se do toho sám prostě si udělám čas....Předem děkuji za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 asi by bylo dobrý to turbo nechat pořádně kvalitně zrepasovat pak bude asi klid kdoví co s tim dělal a co zprasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukin 1.9Tdi 110PS Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Jn vidím to na repas bohužel tet nejsou na to dostupné finance ve čtvrtek mu to vezu že to chci do původního stavu...Protože tohle opravdu s prominutím nasere ..... Nejlepší by bylo kdyby to celý skurvil a turbo tam dal repasované..A Souvisí s tím i to extrémně pomalé padání otaček..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.