milanbicak Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Ahoj kluci, mám už z toho hlavu v pejru a nevím už co s tím. Před měsícem jsem měnil brzdovou kapalinu a nedávno koukám, že prosakuje kapalina u odvzdušňovacích šroubů. Tak jsem je ještě přetáhnul a za chvíli znova kapalina. Tak jsem dnes koupil nový odvzdušňováky - origo servis a dal jsem je tam a stále trochu rosí brzdovka, ale závitem, ne vnitřkem šroubu. Je možný, že leze ven bzrdovka zkrz závit co je v odvzdušňovacím šroubu? Koukal na to mechanik a čučel jak tele, že to prý v životě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Tak to je fakt zaujimave. O ktory valec sa jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Tipnul bych to na zadní a jsou hliníkový a pravděpodobně je slabý materiál okolo závitu odvzdušňováku a mohlo tam dojít k malé prasklině a těď to rosí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 20. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 No sákne to přímo u odvzdušňováku na předním třmenu, kolem závitu. Přitom uvádějí utahovací moment 10Nm, ale dotáhl jsem to pořádně. Divný, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Mal by si kupiť na vrakači druhe a prehodiť lebo sa budeš len znervozňovať. Tam ti ten zavit nikko nebude chcieť reparovať lebo je predsa len przda. Zoženieš to za babku lebo sa to inač vobec nekazi to vyhadzuju. Pozri či maš FSIII či FSII a vymeň to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Tak závěr, prý po odvzdušnění zůstává v odvzdušňovacím šroubu kapalina, která se protlačí tou dirkou dole a zavitem vyleze ven, jak se nasadí čepička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ale ty si pisal že to presakuje. Tak asi tu dude dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 21. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Tak jsem se do toho i přes dnešní zimu pustil, nechal jsem trochu kapaliny odtéct,jestli tam přeci není nějaký bordel a šroub pořádně dotáhl a potom jsem zkusil kompresorem pustit do odvz. šrouby trochu vzduchu. Zkrz závit výletla kapalina, osušil jsem to, pak zkušební jízda, samozřejmě brzda plyn a zatím je sucho. Tak to asi opravdu vytékala brzdovka z odvz. šroubu a tlačila se závitem ven a pak to vypadalo, že šroub netěsní. Nebylo to velké množství, ale jsou to přeci jenom brzdy. Díííííííky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.