Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Od pondelka som v tuzobnom ocakavani noveho Roomstra.

Roomster 1,2 TSI/77 kW, 7° DSG, rosso brunello, vybava Active + Active Plus L paket (Climatronic, elektricke okna vzadu, ovladanie radia a telefonu na volante, priprava na telefon s Bluetooth), laktova opierka, sklopny stolik na zadnej stredovej opierke, disky Comet 16", rezerva, predne hmlovky Corner, ostrekovace svetlometov, predlzena zaruka 4 roky/60 tisic km, tmave folie, lapace necistot vpredu a vzadu, gumena rohoz do kufra, sietovy program.

Dufam, ze na dovolenku sa pojde v novom auticku :)

Editováno: , autor: Alice18
Vloženo (editace)

Já jsem taky už asi 14dní v očekávání na nové Roomstera 1.2 TSI 63kW Style + Sport II + 8RM + PK6 + 7X1 + YG0 - tak už se nemohu dočkat bleh.gif ke mě by měl přijít někdy 21KT

Editováno: , autor: KoNG
Vloženo

Fotky auta dam, ked ho budem mat :)

Este nemam presne potvrdeny termin vyroby, importer mal nepresnosti v objednavacom systeme, tak si musel predajca overovat detaily. Zrejme som bol prvy s danou kombinaciou vybav.

DSG je kvoli manzelke, aby mohla konecne zacat jazdit. A hlavne kvoli vyssiemu komfortu jazdy. Kombinacia tempomat + DSG je na nezaplatenie :palec2:

Vloženo (editace)

Já jsem taky už asi 14dní v očekávání na nové Roomstera 1.2 TSI 63kW Style + Sport II + 8RM + PK6 + 7X1 + YG0 - tak už se nemohu dočkat bleh.gif ke mě by měl přijít někdy 21KT

...tak nech je tu rychlo 21. KT :p

Vloženo (editace)

Zapomněls napsat Sport I. a nebo to bereš s plechovejma kolama? Pak mě bude zajímat dojem z natáčecích světel. Předpokládám, že clonku vyhodili kvůli úspoře, přidaly statickej dálkovej reflektor a natáčet se budou fakt jenom potkávací. Přitom u dálkových je to nejvíc "cítit".

Do novinek sem hodil odkaz na auto.cz - je divný, že má FII vpředu větší brzdy (1.6 měla 288mm jenom u R) a vzadu naopak bubny. To je možná taky důvod toho naklánění dopředu.

Editováno: , autor: bojler
Vloženo (editace)

bojler: jo s plechama AL kola si seženu jinde (chtěl jsme ESP + maxiíka a ten je právě ve sportu II) připlácet solo se mi za to nechtělo když jenom za ESP bych vyvalil 16tis. sad.gif

Na světla jsem taky hodně zvědavý předtím jsem měl jenom corner mlhovky ale po pár jízdách s natáčecíma světlama jsem neodolal a musel je mít taky smile.gif pak se rozepíši ve svém vlákně, abych to tu moc nespamoval _icon_smich.gif

Vloženo (editace)

alice: sakryš a já nemám potvrzeno zatím nic a to jsem to 14.4 objednával 104.gif né že bych se netěšíl ale stejně 21KT jedu na 14dní na dovču tak auto bude muset čekat _icon_smich.gif

Vloženo (editace)

KoNG: keby som tak trochu neotravoval, tak by som sa asi termin vyroby tiez nedozvedel. My ideme na dovolenku "az" 26.6. a verim, ze na novom .....

Predajca mi hovoril, ze 48 hodin po zadani objednavky do systemu vidia vyrobny termin.

Vloženo

No tak to gratulujem Alice,

ta kombinacia je presne ta (okrem farby) ktoru by som zvazoval keby som menil mojho R ... (vzhladom na trasy co jazdim denne by sa mi automat brutalne sikol )

normalne si ma tym nazhavil ...

:p

mozes pripadne povedat ci stary room ostava , resp. ci ho predavas ? a ked tak kolko si za to dostal ? pripadne SZ :-) tuto info :)

Vloženo (editace)

alice: u mě to je trošku složitější není to auto objednané u žádného prodejce, tak jsme rád že jsme ušetřil a nechám se překvapit dodávkou možná kdybych byl protivnej tak bych ten termí ntakyvěděl smile.gif raději se nechám překvapit na dvakrát _icon_smich.gif (jedno překvápko už bylo s cenou)

EDIT: Tak nakonec mi volal známý co provešdl objednávku a moje auto se vyrábí 20KT lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

Vloženo

LUKY-007: "Stary" Roomster predam. Este som s predajom nezacal, lebo do konca maja potrebujem mat k dispozicii auto, az potom to rozbehnem. Ako posledna moznost bude protiucet v Skodovke.

Aku farbu by si uprednostnil pri kupe?

Vloženo (editace)

aha takze stare az potom .. no fakt by ma zaujimalo kolko sa da dostat za 3 rocny rumik :-)

pytam sa preto lebo uvazujem totiz nad roznymi variantami zmeny...

aj nad inou znackou (KIA) aj nad tym ze este chvilu so sucasnym rumajzlom vydrzim ...

ale aj nad tym ze ho vymenim za Rum 1,2 TSi DSG ... plus lepsia vybava nez teraz ...

len sa neviem rozhodnut ...

akurat ze by som potreboval mozno kufor velkosti Octavia .. ale Oct nejak velmi nechem ... :help:

no uvidime ....

farba ...

no ja som privrzenec skor modrych farieb takze asi modra aqua metaliza .. :palec2:

Editováno: , autor: LUKY-007
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Auto bolo vyrobene 26.5., takze uz len cakam na dopravu a prevzatie lol.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>

tak moje se vyrábí tento týden :) i po změně objednávky, kterou jsem nakonec absolvoval! Takže příští týden hurá do MB pro vozidlo :)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Takze od 10.6. sa uz tesim z noveho auta.

TSI je super, DSG nema chybu (obcas mam pocit, ze trosku vaha, ale je to len vec zvyku), sportove sedacky su vynikajuce. Zatial plna spokojnost.

Par fotiek:

post-7827-12773872693134_thumb.jpg

post-7827-12773872980075_thumb.jpg

post-7827-12773873254203_thumb.jpg

post-7827-12773873548122_thumb.jpg

post-7827-12773873735706_thumb.jpg

post-7827-12773874052639_thumb.jpg

post-7827-12773874142713_thumb.jpg

post-7827-12773874506681_thumb.jpg

post-7827-12773874588271_thumb.jpg

post-7827-12773874864565_thumb.jpg

post-7827-12773874947557_thumb.jpg

post-7827-12773875284957_thumb.jpg

post-7827-1277387535303_thumb.jpg

post-7827-12773875411785_thumb.jpg

Vloženo

Mám jednu připomínku. Ty zadní skla už sou jako uhel. Zatím jsem neviděl naživo vybavený interiér (climatronic, swing, sportovní sedadla), podle fotek to vypadá dobře. Přitom tam těch změn zas tolik není a styl je úplně odlišnej.

Vloženo

Paaaaaaaaaaaani dalsi automatik. Koukam se to pekne rozmaha. Moc pekna kombinace a schvaluju. Z 99% jsem rozhodnut pokracovat v aute s automatem... Mam ho ted a nemuzu si ho vynychvalit - i kdyz ta 1,6 trosku papa :/ Jsem zvedav na dlouhodobou spotrebu a postrehy v chovani auta.

Kazdopadne AT SLOUZI!!! :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...