Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo

no ja jsem to zatim moc neresil, teprve vcera se mi povedlo doresit dovolenou na kterou letime od pristiho tydne :(

jinak podvozek urcite menit nebudu, max ty pruziny. ;)

btw: neni na ne nahodou taky nejakej atest, ze ne? to by me totiz asi jeblo, staci mi resit ty kola...

Vloženo

tak aspon to nebudeš mít tak heltivky, když letíte až příští týden

jj, máš new auto, tak je blbost kupovat i tlumiče, řešil bych to stejně, zatím jen pružiny a až odejdou tlumiče, pak bych koupil sportovní tlumiče k pružinám, ale dřív en

k pružinám bývá atest, ale nikdy ho po mě nikdo a nikde nechtěl

Vloženo

kola, barva luxusní, ale pružiny to chce určitě, takhle to vypadá strašně nakople. s pružinama to bude vypadat ještě luxusněji, ale to bude asi tím, že jsem poslední dobou ulítnutej na snížení :-)

Vloženo (editace)

ja jsem taky pro snizeni, jen jak jsem psal, zatim jsem nemel cas to nejak resit, ale po dovolene s tim pocitam, jenze to je prakticky rovnou na zimu :(

jinak diky za pochvalu, taky se mi fabka zacala libit, kdyz dostala kola ;)

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

no ja ti nevim, pac volne chvile asi moc nebudou, zitra a v patek musim dodelat vsechno v praci, pak 14 dni dovolena, pak jsem na tyden pracovne v madridu a pak je rijen :kol-32:

ale zitra to zmerim a dam na 100% vedet jak s nima ;)

Vloženo

Jj, to je mi jasne. Me to trochu zkomplikoval ten vyjezd na tri dny, ktery mam za sebou. Nepocital jsem s tim a mel jsem plan co vse udelat do konce tydne, jenze ted to musim dat za dva dny... :(

Ale uz se tesim jak je tam po dovolene dam. ;)

Vloženo

tak to se musíme domluvit, abych tady mělu sebe auto

nejhorší je, že na prázdno si to člověk nedokáže představit, jak to bude vypadat sníženě, ale je pravda, že to autu vždy pomůže k lepšímu vzhledu

• o 1 rok později...
Vloženo

Budějčáci - nejste někdo autoklempíř? Potřeboval bych vyvařit felicii.Prahy a zadní lemy - plechy mám.Není shnilá tak jak některé felicie bývají,ale je to sportline a ta mi za záchranu stojí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...