Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a hlavně dojeď v pořádku zpátky

• 2 týdny později...

zdar, tak jsem zpatky z dovolene. najeto se Zlatickem neco pres 2000km, vse slape jak ma, turbo se pekne chladi a motor si jen prede :)

jinak snih jsem chtel privezt, ale vzhledem k tomu jake bylo pocasi, ze od stredy nonstop celkem dost prselo a bylo kolem 12 stupnu, jsme se do tater ani nedostali :(

takze snih nekdy priste, az se mi povede nejak doladit fotky a tak tak sem hodim foto z auta jak jsme projizdeli kolem po dalnici :)

tak vítej zpátky, to jsme radi ze auto uz je v pohode, tak ted uz zase jen slechtit.

jj, docela me zaujal jeden inzerat na Zenithy, tak jsem zkousel napsat, ale zatim bez odezvy.

s tim ze moje 17ky pak pujdou z domu nejlip i s gumama :)

• 2 týdny později...

no jo neni vubec cas, deti zaberou moooc prace :feve:;)

to přijde neboj :smich:

tak to se mas, a co malej, kdy posles fotku, kdyz uz je doma?

ja tedka nejak nestihal mam toho hodne :(

jinak standis nevis jestli dostanu tyhle kola na fabuli? pripadne jake bych musel dat podlozky?

DOTZ Hanzo 8x17 5x100 ET3 - http://forum.skodaho...on-typovy-list/

P.S.: k te slibene fotce - nezapomnel jsem na ni, jen jsem ani nestihl jeste stahnout fotky z fotaku.... :(

Upraveno od Ozi Toretto

• Autor

tak to se mas, a co malej, kdy posles fotku, kdyz uz je doma?

ja tedka nejak nestihal mam toho hodne :(

jinak standis nevis jestli dostanu tyhle kola na fabuli? pripadne jake bych musel dat podlozky?

DOTZ Hanzo 8x17 5x100 ET3 - http://forum.skodaho...on-typovy-list/

P.S.: k te slibene fotce - nezapomnel jsem na ni, jen jsem ani nestihl jeste stahnout fotky z fotaku.... :(

Ozi tak nějaká fotečka malýho je tady

http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=post&section=post&do=reply_post&f=172&t=95553

jinak ke kolům: dle mě je tam dostaneš, protože vím, že kluci mají velký kola. myslím, že 8x17 má Lugo na fábii a Mates_XlV je má taky

joj tak ty posledni tri fotky jsem prehlid :)vypada fakt hezky malej... ;)

no kola jsou nakonec pryc driv nez jsem stihl rozmer doresit, takze to zase bude lezet mrtve nejakou dobu... :(

no ona chce 17" a navic, moje auto to neni, tak at se holka stara :)

• Autor

no ona chce 17" a navic, moje auto to neni, tak at se holka stara :)

nechci do toho kecat, ale na 17 už není skoro žádný pohodlí a komfort je taky někde jinde ;)

no to ja vim, mam je na aute :) i kdyz teda chci 18" ;) ale na fabuli bych to necpal - na druhou stranu uz je velka, ma obcanku a vlastni nazor, co s ni zmuzes aggressive.gif

na Fabii 17´´ na Octavii 18´´ lol

podle me na fabku patri 16" s nizkou gumou a octavia minimalne 17" a 18kdy ji slusi jeste vic

no uvidime jak se to vyvine po zime. ;)

• Autor

jj, souhlasím Ozi, už na tom tak ypracuji, když to dobře dopadne, pojedu si pro nový kolečka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.