Přejít na obsah

Rozbíhavost kol

Vrbi

Doporučené příspěvky

Host Guest_bastien
Dobrý den potřeboval by jsem poradit. Trochu se mi rozbíhají kola-pneumatiky jsou více ojeté na vnitřní straně. Kolik tak přibližně stojí oprava geometrie? Díky moc za radu

Okolo 700,- Kč, jde také o to, jestli bude třeba hýbat se zadní nápravou. Pokud máš až takto sjeté gumy a jsi názoru, že to je vadnou geo, tak si nedovedu představit ty jízdní vlastnosti tvého auta.

Geo by se měla kontrolovat v běžných podmínkách po ujetí cca 30 tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Ja mam jiný problém, mě se sjížděly po obou stranách a to všechny 4. Zkoušel jsem je trochu přihustit na 2,6 (měl jsem 2,4) ale myslim že je to gumama.Pneu je sjeté rovnoměrně jen krajíčky jsou o dost víc. Měl jsem dunlop sport 195/50 r15, ale když jsem koupil micheliny tak zatim v pohodě. Nemá někdo stejnou zkušenost s touto značkou.

Odkaz ke komentáři

Ja mam jiný problém, mě se sjížděly po obou stranách a to všechny 4. Zkoušel jsem je trochu přihustit na 2,6 (měl jsem 2,4) ale myslim že je to gumama.Pneu je sjeté rovnoměrně jen krajíčky jsou o dost víc. Měl jsem dunlop sport 195/50 r15, ale když jsem koupil micheliny tak zatim v pohodě. Nemá někdo stejnou zkušenost s touto značkou.

2,6 je trochu dost, ne? Já bych odpustil....

Odkaz ke komentáři

Nakolik foukáte, na víčku nádrže je při zatížení předek 2,4 zadek 2,6. Ale je divný, že se mi sjížděj jen ty dunlopy. Micheliny nic. Zase zatáčky moc neřežu, spíš jezdim na spotřebu takže v klídku. No zkusim si asi nechat udelat geo a uvidim.

Odkaz ke komentáři

Nakolik foukáte, na víčku nádrže je při zatížení předek 2,4 zadek 2,6. Ale je divný, že se mi sjížděj jen ty dunlopy. Micheliny nic. Zase zatáčky moc neřežu, spíš jezdim na spotřebu takže v klídku. No zkusim si asi nechat udelat geo a uvidim.

neviem co mas za motorizaciu a rozmer pneu, a tiez zalezi na tom ako si nalozeny ...

Ale ked pises ze ine pneu to nerobia, to je divne... :unsure:

To mas rovnako zodrate pneu zvnutra ako zvonku a stred v pohode?

Odkaz ke komentáři

Mam 1,4 44Kw 195/50 R15 a prostředek je uplně rovnej, takže bych neřek že je rozhozená geo. Mam sjeté jen ty hranky ale právě i na zadních ale ty jsou míň. Většinou jezdim prázdnej.Ňákej nákup ale nic těžkýho. V prostředku mam 5mm a kraje sotva 2. Nechci aby mě zato prudili policajti. Zajímaví že to dělaj jen ty dunlopy.

Odkaz ke komentáři

Mam 1,4 44Kw 195/50 R15 a prostředek je uplně rovnej, takže bych neřek že je rozhozená geo. Mam sjeté jen ty hranky ale právě i na zadních ale ty jsou míň. Většinou jezdim prázdnej.Ňákej nákup ale nic těžkýho. V prostředku mam 5mm a kraje sotva 2. Nechci aby mě zato prudili policajti. Zajímaví že to dělaj jen ty dunlopy.

ak by si to mal iba na vonkajsej strane tak by to bolo dane makkymi bocnicami, ale ak to mas aj z vnutornej strany, tak neviem :unsure:

Odkaz ke komentáři

ak by si to mal iba na vonkajsej strane tak by to bolo dane makkymi bocnicami, ale ak to mas aj z vnutornej strany, tak neviem :unsure:

To je snad jednoduché ne? Podhuštěné pneu! :o

Odkaz ke komentáři

V práci měníme poměrně dost pneu a můžu potvrdit, že dunlopy vydrží opravdu dost málo, podobně jsou na tom ještě bridgestony. Naproti tomu jsou super micheliny a continentály. Tradičně barumy a matadory jsou takovej střed (mimo barum bravuris, ty nevydrží taky nic, špatnej vzorek)... ;)

Odkaz ke komentáři

V práci měníme poměrně dost pneu a můžu potvrdit, že dunlopy vydrží opravdu dost málo, podobně jsou na tom ještě bridgestony. Naproti tomu jsou super micheliny a continentály. Tradičně barumy a matadory jsou takovej střed (mimo barum bravuris, ty nevydrží taky nic, špatnej vzorek)... ;)

tak to zase musim, oponovat ;) , já na bravuriskách(195/50/15) nalítal cca40tis.km, pak sem je ještě dal dojezdit tatovi na auto(tam odsloužili ještě skoro sezonu a pul-obě auta použivame i k práci ;) ), takže sem možná měl štěstí na čtyři výmečný kusy nebo nějakej zázrak ;):p-_-

naproti tomu sem měl na fábě chvilku nabutý matador aguilla(195/50/15)na těch sem najel cca3tiskm a mužu říct že skušenost byla naprosto opačná!!!(jak s jizdníma vlastnostma tak s vydrží) ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...