Vrbi Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dobrý den potřeboval by jsem poradit. Trochu se mi rozbíhají kola-pneumatiky jsou více ojeté na vnitřní straně. Kolik tak přibližně stojí oprava geometrie? Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 To je různé. Obvykle pro běžné smrtelníky něco přes tisíc korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_bastien Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dobrý den potřeboval by jsem poradit. Trochu se mi rozbíhají kola-pneumatiky jsou více ojeté na vnitřní straně. Kolik tak přibližně stojí oprava geometrie? Díky moc za radu Okolo 700,- Kč, jde také o to, jestli bude třeba hýbat se zadní nápravou. Pokud máš až takto sjeté gumy a jsi názoru, že to je vadnou geo, tak si nedovedu představit ty jízdní vlastnosti tvého auta. Geo by se měla kontrolovat v běžných podmínkách po ujetí cca 30 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tupce kasírují paušálně, ať se se zadní nápravou hýbe nebo ne. Ovšem u Fabie to nelze, je to svařenec. Mě ji dělají po zavíračce za 300,- do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 A kdeeee...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Díky moc za odpovědi, jestli se to pohybuje kolem litra tak to je v pohodě. Ještě mě napadlo neví někdo kolik stojí přední gumy? Potřebuji je vyměnit...díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbi Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 A ještě dodatek..výměna oleje v motoru? Kolikpak se pohybuje díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 a neví někdo kolik stojí zadní gumy?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host _ Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 a neví někdo kolik stojí zadní gumy?? A jaký je přibližně cenový rozdíl mezi předníma a zadníma pneu? Přemýšlím totiž že bych kupoval jen ty levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 No zadní kola jsou teda většinou vzadu a přední vepředu. Ale teď si kurňa nejsem až tak moc jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Thomasino: Jeden veliký pneuservis v Olomouci. Servis plný kamarádů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Thomasino: Jeden veliký pneuservis v Olomouci. Servis plný kamarádů. Hmmm, toz ja su z Praglu... Ale diq. Chudak Vrbi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ja mam jiný problém, mě se sjížděly po obou stranách a to všechny 4. Zkoušel jsem je trochu přihustit na 2,6 (měl jsem 2,4) ale myslim že je to gumama.Pneu je sjeté rovnoměrně jen krajíčky jsou o dost víc. Měl jsem dunlop sport 195/50 r15, ale když jsem koupil micheliny tak zatim v pohodě. Nemá někdo stejnou zkušenost s touto značkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Ja mam jiný problém, mě se sjížděly po obou stranách a to všechny 4. Zkoušel jsem je trochu přihustit na 2,6 (měl jsem 2,4) ale myslim že je to gumama.Pneu je sjeté rovnoměrně jen krajíčky jsou o dost víc. Měl jsem dunlop sport 195/50 r15, ale když jsem koupil micheliny tak zatim v pohodě. Nemá někdo stejnou zkušenost s touto značkou. 2,6 je trochu dost, ne? Já bych odpustil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Tak to je sjeté ze zatáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Nakolik foukáte, na víčku nádrže je při zatížení předek 2,4 zadek 2,6. Ale je divný, že se mi sjížděj jen ty dunlopy. Micheliny nic. Zase zatáčky moc neřežu, spíš jezdim na spotřebu takže v klídku. No zkusim si asi nechat udelat geo a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Nakolik foukáte, na víčku nádrže je při zatížení předek 2,4 zadek 2,6. Ale je divný, že se mi sjížděj jen ty dunlopy. Micheliny nic. Zase zatáčky moc neřežu, spíš jezdim na spotřebu takže v klídku. No zkusim si asi nechat udelat geo a uvidim. neviem co mas za motorizaciu a rozmer pneu, a tiez zalezi na tom ako si nalozeny ... Ale ked pises ze ine pneu to nerobia, to je divne... To mas rovnako zodrate pneu zvnutra ako zvonku a stred v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 dunlopy se prej sjíždej rychle(řikali kámoši z pneuservisu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Mam 1,4 44Kw 195/50 R15 a prostředek je uplně rovnej, takže bych neřek že je rozhozená geo. Mam sjeté jen ty hranky ale právě i na zadních ale ty jsou míň. Většinou jezdim prázdnej.Ňákej nákup ale nic těžkýho. V prostředku mam 5mm a kraje sotva 2. Nechci aby mě zato prudili policajti. Zajímaví že to dělaj jen ty dunlopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Mam 1,4 44Kw 195/50 R15 a prostředek je uplně rovnej, takže bych neřek že je rozhozená geo. Mam sjeté jen ty hranky ale právě i na zadních ale ty jsou míň. Většinou jezdim prázdnej.Ňákej nákup ale nic těžkýho. V prostředku mam 5mm a kraje sotva 2. Nechci aby mě zato prudili policajti. Zajímaví že to dělaj jen ty dunlopy. ak by si to mal iba na vonkajsej strane tak by to bolo dane makkymi bocnicami, ale ak to mas aj z vnutornej strany, tak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Mam 1,4 44Kw 195/50 R15 a prostředek je uplně rovnej, takže bych neřek že je rozhozená geo. Mam sjeté jen ty hranky ale právě i na zadních ale ty jsou míň. Většinou jezdim prázdnej.Ňákej nákup ale nic těžkýho. V prostředku mam 5mm a kraje sotva 2. Nechci aby mě zato prudili policajti. Zajímaví že to dělaj jen ty dunlopy. ak by si to mal iba na vonkajsej strane tak by to bolo dane makkymi bocnicami, ale ak to mas aj z vnutornej strany, tak neviem To je snad jednoduché ne? Podhuštěné pneu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 V práci měníme poměrně dost pneu a můžu potvrdit, že dunlopy vydrží opravdu dost málo, podobně jsou na tom ještě bridgestony. Naproti tomu jsou super micheliny a continentály. Tradičně barumy a matadory jsou takovej střed (mimo barum bravuris, ty nevydrží taky nic, špatnej vzorek)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Mam nahuštěno na 2,6 to se mi nezdá podhuštěno, jsou sjeté jen hranky a prostředek je ok. Fakt jak od řezání zatáček ale jezdim pomalu Micheliny OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Já jen jestli nemá někdo stejnou zkušenost z dunlopama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 V práci měníme poměrně dost pneu a můžu potvrdit, že dunlopy vydrží opravdu dost málo, podobně jsou na tom ještě bridgestony. Naproti tomu jsou super micheliny a continentály. Tradičně barumy a matadory jsou takovej střed (mimo barum bravuris, ty nevydrží taky nic, špatnej vzorek)... tak to zase musim, oponovat , já na bravuriskách(195/50/15) nalítal cca40tis.km, pak sem je ještě dal dojezdit tatovi na auto(tam odsloužili ještě skoro sezonu a pul-obě auta použivame i k práci ), takže sem možná měl štěstí na čtyři výmečný kusy nebo nějakej zázrak naproti tomu sem měl na fábě chvilku nabutý matador aguilla(195/50/15)na těch sem najel cca3tiskm a mužu říct že skušenost byla naprosto opačná!!!(jak s jizdníma vlastnostma tak s vydrží) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.